Siirry sisältöön
Flikka

Heippa! Haluaisin enemmän kavereita joiden kanssa pelata (among us, apex legends..) mutta mua vaan pelottaa, että oon liian nuori ja kaiken lisäksi oon tyttö.

En tunne ketään muuta tyttöä joka pelais, poikaporukoihin en viitti mennä, koska mua vaan pilkattais siellä, tuntemattomat kaikki on liian vanhoja tai vaikuttaa niin ilkeiltä, että tulee itku kurkkuun.

Pisteeksi i:n päälle tulee se, että oon vasta aloitteleva pelaaja, joten pelkään sitä, että joutuisin syytteiden tai vitsailun kohteiksi.

Oon alkuun tosi ujo puhumaan ja hermoilen 24/7 ihan tuttujen kanssa pelaamistaki (mulla on yksi ystävä jonka kanssa pelata) joteen..

Misgeli

Moro kyl voisin tulla pelaamaan joskus jos kiinnostaa! :)

Athene00

Hei! Pelailen itse Apexia. Oon kylläkin 19v mutta tyttö ja minulla ei myöskään pelikavereita ole. Jos etsit vielä pelikavereita niin minua ei haittaa sinun isäsi tai mikä lähtökohtasi on pelaajana. Me kaikki aloitamme jostain :) [osa tekstistä poistettu]

Steam se on

Se on kyllä rasittavaa kun ei osata uusia pelaajia ottaa vastaan, mutta kannattaa esim. steamista etsiä jotain uusien pelaajien seuroja vaikka. Sieltä voisi löytyä hyvää seuraa. Kavereilta kannattaa suoraan kysyä että haluaisivatko tulla pelaamaan, toimii aina jos heillä ei ole muuta menoa.

pelaava tyttö

Moikka! Saatan vastata vähän myöhässä enkä tiedä näätkö viestejäni enään tai palaatko tänne keskusteluun. Tääl koneen takana tosiaanki kirjottelee 15v täyttävä tyttö, joka pelailee minecraftin pvp pelimuotoja (hypixel bedwars, duels yms). Ite pelannut 1.8pvp nyt aktiivisesti ehkä puolisen vuotta ja ihan hyvin menestynyt. Toimin myös moderaattorina yhdellä ihan okei menestyneellä tubettajan minecraft serverillä, ja siellä tulee joskus 1.9pvp tä pelailtua. Ennen pelailin sitä enemmän, mutta sitten 1.8pvp vei mennessään. Mun kanssa voi tulla iha vaikka vaan juttelee tai pelailemaan, mua ei kiinnosta ootko hyvä pelaamaan, minkä ikäne tai mitää semmost. Tiedän pari tyttöä jotka pelaavat, mutta heidän mielenkiinto mc:hen on laskenut aika paljon joten pelaillu soloa ja poikien kanssa suurimmaks osaks. ittee ei haittaa pelailla poikien kanssa, neki on mukavaa seuraa, mukaan vaan puheluihin nii hommat alkaa toimimaa. ja jos sua pilkataa nii pistä vaikka kaveriporukka vaihtoo ja löydä ihmisii ketkä hyväksyy sut just semmosena ku oot! Ite löytäny mukavia kavereita niin tyttöjä kuin poikiakin jotka hyväksyy mut pelaavana tyttönä, on tullu kuultua myös kehuja kuinka hyvä olen pelaamaan tytöksi XD. MUn irl kaveri ei oikee hyväksy/ymmärrä mun pelejä, mut fuck it. En pelaa kenenkään irl frendin kanssa, mutta jos mun kaverit irl ei osaa hyväksyä että pelaan niin mua ei vois vähempää kiinnostaa, koska pelaamine on asia joka tekee mut iloseks.Tulkaa toki juttelee! [osa viestistä poistettu-emme julkaise henkilötietoja tai some-tunnuksia]

Zaratzo

Itse pystyisin pelailemaan minee ja sso:ota. Olen aika nuori ja olen tyttö. Minulla on kavereita mutta heillä ei ole mitään millä pelata. Voin käyttää discordia ja vaikka meettiä

olen vähän ujo ja en osaa kauheasti pelata esim mineä joten minua pelottaa että tulen naurun alaiseksi.

N [nimimerkkiä muutettu]

Mä voin kyllä pelata mitä vaan fps-pelejä ja miksei jotain muutakin. Ihan nuori en tosin enää ole, mutta naispuolinen kyllä muutaman vuoden peliharrastustaustalla. 😅 Enkä ole toksinen.

Vastaa aiheeseen: Pelikavereita?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top