Siirry sisältöön
wondering

Mun veli on riippuvainen tietokonepeleistä ja se on iha kokoaja siel. En ite tajuu ollenkaa miks mut se repii koko perheen rikki, ku vanhemmat tappelee ja huutaa ja veli vaan pelaa ja pelaa.. ite oon mahollisimmal paljon pois kotoa ettei pidä kattella tota… nyt esim oon kotona ja tääällä vaan huudetaan ja mua itkettää..

Jadeehh”

ootko miettinyt et riippuuko ne riidat pelaamisesta vai pelaaminen siitä että perhe riitelee ? sanoisin että ihminen voi yrittää sulkee joitain asioita pois korvaamalla sen jollakin muulla.
mut niin koita kestää , stemppiä !

the juti

Pelaaminen kannattaa pelatkaa aivan rutosti!

:o

Moi. Sulla on aika sama tapaus kun mun ystävällä.
Sun kannattaa puhua koulukuraattorille tai sitten suoraan vaan sun vanhemmille. Ja jos et kestä kotona asumista , sun kannattaa puhua sun äitille , että haluisit kenties muuttaa jollekkin sukulaiselle tai nuorisokotiin.

Moi kaikki

(Y) :)

ES

es maistuu

eetu

mua kyllä ihmettää semmonen.minäkin meinasin ennen olla peliriippuvainen.mutta en enään.se sun veli on peliriipuvainen niin sen kannattas vähentää pelaamista.sun veli saattaa suuttua todella jos menet poistamaan hänen lempipelinsä.

ZokuDam

Ootteko ajatellu käyttää sun veljeäs vaikka jossain lasten hoito paikassa tai semmosessa puhuttelussa jossä määkin oli käyny tänä vuonna.
Se voisi auttaa :))

HYVÄ NEUVO

Mulla ainakin yheltä kaverilta hävis peliriippuvuus kun otin koneen virtajohdon irti. Kun kaveriaukaisi konetta ei vaan auvennut.Sitten kaveri lopetti pelaamisen kun luuli koneen hajonneen. :)

Tulikukka

Ensinnäkin, myötähäpeät keskustelun pelleille, netti/peliriippuvuus on vakava asia! Taasen voisi kahdesti miettiä ennenkuin tulee heittää läppää tänne, sitä varten on ihan omat paikkansa! Mun velikin pelaa ja on paljon koneella, se on tosi ikävää. Ei sentään noin paha ole meillä tilanne, mutta kyllä se raastaa meiän välejä. Onneksi velipoika lähtee inttiin, pääseehän vähäksi aikaa tietokoneen äärestä. Stemppiä sulle, varmaan todella ikävää, kun on tuollainen tilanne kotona :( Onko vanhempasi riidelleet ennen veljesi peliriippuvuutta? Jos ovat, niin veljesi saattaa käsitellä asian niin, että pakenee pelaamaan pelejä, kun sinä taas yrität pysytellä poissa kotoa. Yritä kertoa vanhemmillesi asiasta vaikka kirjeellä, jos et kehtaa kasvokkain. Toivottavasti ongelmaan löytyy ratkaisu!

Lintu

Mielestäni sinun ei kannata mennä puuttumaan isoveljes asioihin! Kerro vanhemmillesi, ne kyllä hoitaa homman! tulikukka: olet mielestäni väärässä. -Lintu-

Tulikukka

Joo siis, minä nyt hokasin, että takana SAATTAISI olla tällainen syy. En itekkään ollu iha varma, mutta laitoin, jos vaikka olisin ollut oikeassa ja siitä ois ollu jotain hyötyä :/ Tekstissä ei mun mielestä ihan suoraan sanottu(mutta tunnetusti mun oletuksiin ei aina ole järin luottaminen), johtuiko riidat pelaamisesta ja näin. Saatoin hyvinkin olla väärässä.

Vastaa aiheeseen: Peliriiippuvuus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top