Siirry sisältöön
pelaaja

ärsyttääkö ketään vanhemmat jotka eivät anna pelata pelejä joissa on 16 tai 18 ikärajat

LANITTAJA

TODELAKI!!!!

ikärajat eivät ole turhia

Mun mielestä on väärin, jos vaikka 8-vuotias pelaa koo 18-pelejä, koska ne sisältävät yleensä aika raakaa sisältöä… Toki joissain peleissä on hieman liian korkeat ikärajat eikä niitä pilkuntarkasti tarvitse noudattaa, mutta ei niitä sinne oo kyllä lasten kiusaksikaan pistetty. Vanhemmat kuitenkin ajattelevat lastensa parasta (ja yöunia)! ;)

jokuvaa

Kyllä vähä kosk kaikki kaveritki saa pelata niit mut jos mää hankkisin vaik GTA V ni en varmaa sais pelata : siihe kyl periaattees riittäis K-16 mut riippuu pelaajast onks se kauhee herkkä semmosille peleille.

joku JANTTERI 13-v

mun mielest ikä rajat on sellasille ketkä menettää yö unet tai ottaa vaikutteita niist mun mielest on outoo jos joku 7-v puhuu GTA V:stä
koska eise oo normaalii itel on GTA V,wwe 2k14 ja Gost enkä niku oo tehny munkavereille mitään WWE liikkeit ja mun kaverit ei ees tiiä et mulla on ees noi pelit

Armiin~

Moi!
ite oon pelannut K18 sotapelejä veljieni kanssa n 9v asti. En ole pelännyt mitään ampumispelejä joten olen 4vuoden aikana kehittynyt aika paljon. No, kannattaa noudattaa kuitenkin ikärajoja ;)
Hyvää halloweenia kaikille!

Amaranth93

Siis ikärajat on tehty sitä varten et esim. 6-vuotias ei pelaa mitään K-18 pelejä. Ne ei ole missään nimessä tehty ärsyttämään ketään.

The10th

Joskus se on vain hyvä että vanhemmat kieltää. Henkinen ikä noissa räiskintäpeleissä menee aika koetukselle, ja todellakin kauhupeleissä. Itse olen 17v ja en silti pelaa kauhupelejä koska näen niistä painajaisia.

Hupaisa kysymys :)

Siis omasta mielestä ikärajat on pelkkä suositus.En ite noudata niitä esim peleissä.Tässä tapauksessa mieti itteäs kato vaikka pari videoo youtubesta ja sit jos näät ens yönä painajaisii niin elä pelaa. Jotain sinne päin xd

Vastaa aiheeseen: pelit

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top