Siirry sisältöön
Hermostunut

Moi. Oon 13v tyttö ja harrastan raviurheilua. Mä oon tähän asti kisannu pienellä mustalla orilla. Se on ollu helppo ohjata eikä se laukkaa juuri koskaan, mutta se on aika hidas. Meille tuli syksyllä uusi poni. Se on ollut nyt kaksi vuotta tauolla, mutta se kilpailee kuningattaruus tasolla (kunkkarit on suomen suurimmat ravit). Olen odottanut tosi paljon että pääsen kisaamaan sillä. Viime aikoina olen katsellut paljon sen ponin vanhoja lähtöjä ja tajunnut että se on saanut hylätyn melkein kaikista lähdöistä. Mä oon pelännyt hylättyjä siitä asti, kun aloitin koko harrastuksen. Se poni on myös tosi vahva enkä tiedä pystynkö pitämään sitä. Miten mä voisin rauhoittua? Ja jos täällä on joku toinen jolla on ollut samanlainen tilanne niin millä siitä selvittiin?

haarukka

Moi. Mä olen harrastanut kouluratsastulla ja ollut kaksissa harjoituskisoissa. En tiedä tosta sun jutusta paljoa, mutta tiedän sen että kun luottaa hevoseen niin hevonen luottaa suhun. Oma paniikki siirtyy helposti hevoseen, jolloin helpotkin asiat tuntuu monimutkaiselta, eikä ajatus pelaa. Tärkeintä on pysyä itse rauhallisena ja keskittyä. Älä turhaa murehdi. Tiiän et sä osaat💓 Sä handlaat tän. Mieti sitä fiilistä, kun na ravit on ohi ja kaikki menikin hyvin. Luota ittees❤️Tiiä et sä pystyt siihen❤️‍🩹❤️‍🩹

Pusipusi

Moi! Itellä ei oo ollu sama tilanne, mutta hevosihminen oon ja kohta 13, no mut voisit vaikka sit harjotella sen Kaa lähtöjä jos se helpottais sun pelkoa jotenkin, vaikka se on saanut hylättyjä edellisistä noin jos se on vaikka parantanut siitä? Ei sitä voi kai tietää. Mut tohon että pelkäät ettet saa hallittuu niin voisit vaikka talutella ja tutustua siihen. Tai esimerkiksi juoksuttaa. Sitten myös harjaaminen ja vastaavat. En tiiä oliko apua yhtään mut silti

heppatyttö09

Hei! Tosi harmi kuulla :(
Muista, että epäonnistumiset kuuluu kaikkiin lajeihin, varsinkin niihin, joissa sun kilpakumppanina on toinen, omat aivot omistava eläin.
Hylättyä on turha pelätä, muistan vieläkin miten sain mun ensimmäisistä koulukisoista hylätyn. Ei siihen kuole, onneksi.
Ensimmäinen kerta on aina pahin!
Tsemppiä treeneihin! <3

Pusipusi

Ja haluisin tutustua suhun

Hermostunut

Pusipusi sä oot varmaan eka joka haluu tutustua muhun. Kiva että joku haluu tietää kuka oon. En tunne ainoatakaan ikäistäni, joka oli kiinnostunut hevosista. Kaikki kannustusjoukot ovat tervetulleita raviradoille.

[osa viestistä poistettu]

Pusipusi

Siis kaikki täällä on nyt hevosihmisiä!?

Hermostunut

Siltä vaikuttaa

Pusipusi

Mut moi hermostunut! Mä vaa mietin et sit mille radalle ja millon?

Pusipusi

Mua muute kiinnostaa toi raviurheilu nykyään paljon

Vastaa aiheeseen: Pelkään hylättyä (hll)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top