Siirry sisältöön

Pelkään vieläkin ex-kiusaajia! Onko se normaalia?

elän elämää

Eli oon lukion toisella ja yhä pelkään yläasteella kiusanneita neljän koplan tyttöjä. He jäivät kummittelemaan mieleen ja antoivat lahjaksi luottamusongelmia ja paljon paineita.
Näin juuri tuon porukan ”johtajan” ja hitsi kuinka paljon pelästyin! Pelkäsin koko loppu matkan ajan, mitä hän kommentoisi. Hän vain moikkasi minua hymyillen, silti näytin kuin aaveen nähneeltä! Pelottavalta menneisyyden aaveelta se myös vaikutti. Ahdisti joten hyppäsin muutamaa pysäkkiä aiemmin, mitä normaalisti… Onko enää normaalia pelätä ex-kiusaajia? Oikeasti, pelkään heitä vieläkin.

Emilia, verkk@ri

Moikka!

Hienoa että kirjoitit kokemuksestasi nuortennetin keskustelupalstalle!
On ikävää kuulla, että sinua on kiusattu. :(
Kiusaaminen jättää meihin aina jäljet ja on ymmärrettävää, että yläasteella tapahtunut kiusaaminen kummittelee vielä mielessä.
Kannustaisin sinua menemään juttelemaan asioista jonkun luotettavan henkilön kanssa. Se kun pääsee puhumaan ja jakamaan asioita jonkun luotettavan henkilön kanssa niin useasti jo helpottaa omaa oloa.

Nuortennetissä voi puhua myös aikuisen kanssa maksutta ja luottamuksellisesti.
Puhelin on auki
p. 116 111
ma-pe klo;14-20 ja
la-su klo;17-20
Lasten ja nuorten chat päivystää
su-ke klo; 17-20

Aurinkoista kevättä!

Emilia, verkk@ri

Coffee

Milestäni on ymmärrettävää että sua edelleen pelottaa tavata sun vanhoja kiusaajia. Kiusaaminen on hirveää ja se jättää aina omat arpensa. Niinkuin aiemmassa viestissä sanottiin, kannattaa puhua jollekin luotettavalle henkilölle niinkuin hyvälle ystävälle asiasta. Kiusaajia ei kannata pelätä liikaa, se vain saa olon ahdistuneeksi. Kannattaa puhua asiasta ja käsitellä asiaa, se saattaa helpottaa :)

Yks tyttö 07

Mua on ittee kiusattu kolme ja puol vuotta ja pelkään vieläkin niitä tyyppejä. Eli et oo ainut😔

moi

Mäkin vieläkin pelkään niitä tyttöjä jotka kiusas mua ala-asteella ja on se ihan normaalia, aina kun ne näkee jossain pyörimässä lähistöllä vaikka mulla nykyään on enemmän kavereita ja menee paremmin elämässä niin silti tulee kylmät väreet kun ne ees kattoo mua päin.

Zahram

Ymmärrettävää :( Kiusaaminen on aina väärin, mutta on myös hyvä huomioida että entiset kiusaajatkin muuttuvat ajan myötä. Tietenkään heidän kanssa ei tarvitse alkaa ystäviksi, mutta kannattaa muistuttaa itseä siitä että he eivät enää kiusaa sinua ja se on hyvä juttu :). Henkilökohtaisesti olen itsekkin kiusannut lapsena ja tiedän että se oli erittäin väärin ja olen muuttunut tosi paljon sen jälkeen. En enää ikinä kiusaisi ketään.
Paljon tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: Pelkään vieläkin ex-kiusaajia! Onko se normaalia?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top