Siirry sisältöön

En uskalla kertoo mun ajatuksista kellekkään ja tuntuu että ketään ei kiinnosta jos kertoisin. Sillon kun tää vuosi alko nii mulle alko tuleen itsetuhoisia ajatuksia mutta en tehny ittelleni mitään, [osa viestistä poistettu] oon huomannut että mua pelottaa mennä kotiin esim. treeneistä tai kaverilta koska pelkään sitä että mitä jos äiti on vihainen [osa viestistä poistettu] tätä varten en uskalla kertoa sille enkä kauheesti kellekkään muulle mun pelosta ja näistä ajatuksista.
Haluisin jotain vinkkejä tai ihan vaan kuulla et onko muilla samanlaisia kokemuksia?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei …

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Pelottaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top