Siirry sisältöön
poju

Mulla on ollu jonkun aikaa semmonen vaiva että kun esim kävelen illalla kadulla, on pimeetä ja ei näy ihmisiä tai mitään.Niin pelkään että jostain nurkan takaa hyökkää kimppuuni joku juoppo, Saattaa kuulostaa oudolta mutta se oikeesti ahistaa ja toinen mikä on ahdistava on se että pelkään joku ampuu mut jostain talon katolta joskus jos ei näy ihmisiä niin lähen vaan juoksemaan että muhun ei osuttaisi. Miten voisin päästä tästä yli auttakaa :(

12v girl

Mul on vähä sama :( joskus ku joku kävelee ohi nii pelkään että se kääntyy takas ja ampuu mut. :/ pelkään myös illalla liikkumista ja päivälläkin ://

Tyttö

Mulla on vähän sama. Kato mun aihe osiosta ”mielenterveys” ja otsikolla ”Pelkään päivästä toiseen, apua!”. Ylläpito on vastannut sinne mullekkin, se sama teksti vois auttaa suakin!

ahd:(

Moi,
Te koette kuolemanpelkoa ja ahdistusta. Onko teillä traumaattinen kokemus takana vai yhtäkkiä vain mieleen tulleet ajatukset?

Tyttö

Mulla ainakin on nii paljon traumaattisia kokemuksia mun elämässä, ettei oo ihmekkään jos musta kasvaa kaikkee pelkäävä kieroon menny ihminen.

poju

no mulla on kuollu parin vuoden aikana 3 tuttua henkilöö

Nimetön

Kannattaa yrittää ”harjoittaa” mieltä, esim ekaksi jos menette vaikka lenkille niin ottakaa koira tai kaveri tai perheenjäsen mukaan, myöhemmin sitten kun tulee pelottava olo niin hymyilkää ja katsokaa taaksenne, älkää lähtekö juoksemaan ainakaan heti, vaan kun näette ettei siellä ole ketään niin voitte rohkaistua siitä.

Mulla on ollut kanssa ja onkin vielä erilaisia pelkoja ja pakkomielteitä, niistä pääsee kyllä eroon kun vaan harjottelee :) ja kertokaa just terveydenhoitajalle tai perheelle/kaverille, se voi auttaa kun purkaa ne.

Tsemppiä!

12.v tyttö

Mulla on kans vähän sama. :/ Se on tosi ahdistavaa, ja luulen että pelko on tullut siitä, että kun olin kakkosella, ja kuljin n. klo puol 3 koululle tapaan mun kaverii, yks mies tarttu muhun ja yritti vetää. Siitä asti jos oon vaikka nähny kadulla juopon, vaihdan usein katua, vaikkei olis suojatietä.

poju

kiitti avusta :)

Vastaa aiheeseen: Pelottaa :(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top