Siirry sisältöön
:o

Oon miettiny, et mitäs jos seksin aikana ei pojan penis mahu sisään ?

Poika94

Yleensä ennen seksiä tyttö pitäis yleensä saada kiihottuun, joka sitten helpottaa sen työntymistä sisälle. En oo kyllä koskaan kuullut että ei ois mahtunut.

Aferu

Kyllä se mahtuu, älä siitä huoli.

MLL Ylläpito

Hei,

kerroit todella vakavasta asiasta ja olet oikeassa siinä, että ystäväsi terveys on suuressa vaarassa. Kuten myös Sinun. Oletko itse saanut apua sairauteesi? On hienoa, että huolehdit ystävästäsi, mutta ensisijaisesti sinun tulisi huolehtia omasta terveydestäsi. Silloin pystyt olemaan vahvempi tuki myös ystävällesi!

Ammattilaisen apu on tarpeen silloin, kun syömishäiriö etenee liian pitkälle, alkaa hallita arkea, näkyä ja tuntua kehossa. Se on sairaus, joka voi tehdä sellaista tuhoa keholle, ettei se ikinä palaa entiselleen, vaikka mieli parantuisi. Sisäelimiin ja luustoon voi aiheutua sellaista tuhoa, mikä ei enää korjaannu. Pahimmassa tapauksessa se voi viedä hengen. Liiallinen alipaino ja nälässä oleminen ovat siis todella vaarallisia asioita. Siitä voi kuitenkin parantua ja parantua niin, että sekä mieli että keho palautuvat ennalleen.

Voisitko ajatella, että yhdessä toistenne tuella alkaisitte kamppailla tullaksenne jälleen terveiksi? Tarvitsette molemmat tahoillanne aikuisen – ammattilaisen – apua, mutta vertaistuki voi myös olla äärimmäisen tärkeää. Ilmeisesti et tunne ystäväsi läheisiä aikuisia..? Voisitko ilmaista heille jotain kautta suuren huolesi? Ja mikä myös tärkeintä – kenelle Sinä voisit puhua omasta olostasi? Onko lähelläsi ketään sellaista aikuista, kenen puoleen voisit kääntyä? Koulussa terveydenhoitaja on sellainen aikuinen, kenelle voi mennä juttelemaan luottamuksella.

Voit itse soittaa ja neuvoa myös ystävääsi soittamaan Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111 tai kirjoittaa nettikirjeen kirjepalveluun. Puhelu on ilmainen, luottamuksellinen sekä nimetön. Ma-to irc-galleriassa on klo 17-20 MLL:n chat, jossa voi jutella kahden kesken luotettavan aikuisen kanssa.

Voimia ja tervehtymistä sekä Sinulle että ystävällesi!

Siiri-Verkk@ri

Hei!

Hienoa, että olet rakastunut! Se on ihana tunne. :)

Jos olosi tuntuu paremmalta ollessasi rakastamasi tytön kanssa, älä missään lopeta sitä! Edes pienet onnenhetket parantavat elämää todella paljon!

Mielestäni sinun kannattaisi jutella esimerkiksi rakastamasi tytön kanssa, siitä miten etenet äitisi kanssa ja siitä, että haluatko kertoa asiasta muille. Voit myös puhua muun luotettavalta tuntuvan ihmisen kanssa asiasta.

Asiasta äidille kertominen on varmasti vaikeaa, mutta muista, että hänen pitää kunnioittaa ja arvostaa sinua juri sellaisena kuin olet!

Rakkaus pelottaa kaikkia, mutta sitä voi ajatella myös hyvänä pelkona. Älä anna tämän lannistaa itseäsi ja nauti kaikesta mistä pystyt!

Vastaa aiheeseen: pelottaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top