Siirry sisältöön
Tyttö04

Kaverini on masentunut ja laitoksessa ja olen ollut hänen ainoa ystävänsä ennen kuin hän meni laitokseen. Olen kuunnellut hänen masennukseen liittyviä puheitaan ja huoliaan. Ja nyt minua on alkanut pelottaa että jos minäkin masennun ja haluan satuttaa itseäni tai vielä pahempaakin, niin kuin kaverini.. Minua ahdistaa ja pelottaa ja en tiedä pitäisikö tästä sanoa vanhemmille vai huolestutanko turhaan..?

Tyttö01

Hei,
täältä vähän vertaistukea, toivottavasti auttaisi edes vähäsen. Et huolestu mielestäni turhasta. Minullakin on ystävä, jolla on elämässään nyt hyvin vaikeaa ja olen kuunnellut hänen huoliaan. Huomasin kuitenkin, että omat vanhat murheeni ja hänen huolensa kasaantuivat päälle, ja koin tarvitsevani apua. Halusin jakaa jollekin omaa ahdistustani.
Kannustan sinua laittamaan viestiä terveydenhoitajalle tai psykologille. Myös vanhemmille todellakin kannattaa sanoa, jos sinusta tuntuu siltä. Pienetkin asiat voivat helposti kasaantua suuremmiksi, mutta jollekin puhuminen auttaa selvittämään omia ajatuksia. Tsemppiä <3

Vastaa aiheeseen: Pelottaa että masennun

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top