Siirry sisältöön
Paniikki

Olen ongelmissa. Kuulin koulussa ihan sattumalta juttua eläimiin sekaantumisesta. Tiedättekö mitä tarkoitan, siis että harrastaa seksiä eläimen kanssa. Mietin, että miten joku voi olla niin sairas ja ällöttävä. Kuitenkin kävin netissä vilkaisemassa asiaa ja kävin muutamilla eri videosivustoilla. Tiedän että se oli tosi tyhmää ja nyt minua kaduttaa. Sieltä nimittäin tuli joku ilmoitus ehkä poliisilta? ja jotain että olisin tehnyt jotain laitonta. Se liittyi jotenkin lasten hyväksikäyttöön. Minä vain katsoin muutaman eri videon, jotka kyllä ällöttivät minua. Ja nyt pelkään, että siitä tulee seuraamuksia. Että joudun maksamaan jotain korvauksia jollekkin, kun siinä mainittiin niin. Tai että vanhempani eivät enää luota minuun. Koska olen yleensä tunnollinen, niin he menettävät kaiken luottamuksensa minuun. En tiedä mitä tehdä.
Pelkään myös, että poliisit lähettävät jonkun korvaus vaatimuksen tai tulevat meidän ovelle puhumaan vanhemmilleni. Tämä tapahtui eilen illalla ja en peloltani saanut pariin tuntiin unta. Asia on koko ajan mielessäni ja pelkään rusentuvani sen alle. Auttakaa! Voin tarvittaessa kertoa enemmänkin, jos ette ymmärtäneet sekavasta selityksestäni mitään.

MLL Ylläpito

Hei,

kurjaa, että vastaavaa materiaalia löytyy netistä. Eläimiin tai lapsiin seksuaalisesti tai väkivaltaisesti kajoaminen on rikollista ja ehdottoman väärin. Se, että kävit klikkaamassa uteliaisuuttasi jotain sivua/sivuja kertaluontoisesti ei ole laissa rangaistava teko. Sen sijaan useamman kerran kielletyillä sivuilla käynti tai materiaalin tallentaminen omalle koneelle, tulostaminen ja/tai materiaalin levittäminen on lainvastaista.

Suomessa poliisi on estänyt pääsyn tietyille laittomille sivustoille, jolloin sivustolle pyrkiessä tulee poliisin ilmoitus. Se ilmoitus, minkä sinä sait, on luultavasti tätä virallista poliisin ilmoitusta muistuttava viesti, joka ei kuitenkaan ole se virallinen poliisin laatima viesti. On siis mahdollista, että saamasi ilmoitus on huijaus. Ne sivut, joille poliisi on estänyt pääsyn, eivät näy niitä klikatessa, vaan sivuston päälle tulee virallinen ilmoitus poliisilta. Poliisin virallisessa ilmoituksessa ei vaadita maksamaan korvauksia, eikä missään nimessä kannata maksaa sivuille ilmestyneen ilmoituksen perusteella mitään.

Eli varmastikaan et joudu mihinkään vaikeuksiin poliisin kanssa tästä asiasta eikä kotiin tule mitään postia tai yhteydenottoa. Se sisältö, mitä ehdit nähdä, on kuitenkin ällöttänyt sinua ja siksi mietin, että joskus tuollaiset kuvat ja videot saattavat jäädä mieleen pyörimään ja ahdistamaan. Jos koet, ettet pysty unohtamaan näkemiäsi asioita ja ne vaivaavat sinua, niin kannattaa ottaa asia puheeksi jonkun aikuisen kanssa.

Jos omille vanhemmillesi tuntuu vaikealta kertoa asiasta, niin esimerkiksi kouluterveydenhoitajalla on vaitiolovelvollisuus ja hänelle voi jutella mieltä painavista asioista. Et ole tehnyt mitään rikosta, joten voit ihan hyvin kertoa tapahtuneesta ja katumuksestasi. Tai sitten voit soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111, jossa saa puhua luottamuksella ja nimettömänä mistä tahansa asiasta. Puhelu on ilmainen.

jonkin sortin asiantuntija

Olen kuullut samasta korvauksia penäävästä ”poliisin” ilmoituksesta joka ON huijaus. Tuollaisten kamalien sivustojen syövereistä voi löytyä tuollaista. Hävetäkseni on myönnettävä joskus itsekin antaneeni uteliaisuuteni viedä jne.. Kannattaa tehdä virustarkistus sillä joskus vain sivulla vierailu voi aiheuttaa haittaohjelmien asentumisen koneeseesi. Tsemppiä ja itsekuria kullekin vastaavaa kokeneille!

John&Stacks

Sori, ei suomen poliisi pysty siihen (VARSINKAAN LOL). Ei ketään pysty. Jos sait sellaisen ilmoituksen, se on viirus. Skannaa konees antivirus ohjelmalla varmuuden vuoks. Tai sitte se oli vaan popup ikkuna minkä tarkoitus on kerätä rahaa pelottelemalla tietämättömiä.

timo

John&Stacks tuohan on sama asia minkä sinua edellinen kirjoittaja sanoi.

joku

Sun pitää yrittää unohtaa. Jos se ei onnistu niin sun kannattaa mennä jonnekkin hiljaseen paikkaan ja kaivaa pikku kuoppa ja sinne kuiskata se asia. laitat sit sinne päälle hiekkaa.

Vastaa aiheeseen: Pelottaa seuraukset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top