Siirry sisältöön
pelottaa..

eli mulla on rippileiri viikon pääst ja mua pelottaa vähä mennä sinne ku siel on saunat ja suihkut ja mul on penis paljon pienempi ku mun kavereilla ja ne varmaa kattoo ja irvailee sit mulle koko loppuleirin ku näkee sen.ja mä tiiän et ne tietää et mulla on pieni mut oon onnistunu aina piilottelemaan sitä eikä ne oo nähny sitä ja nyt musta tuntuu et ne oikeen haluaa nähä sen ja sit nauraa päälle. mustia karvoja on jonkin verran mut penis ei oo kasvanu mihinkää… oisko mitään apuu?

J3H

Kukaan ei välitä hittoakaan sinun peniksestä tai karvoista, ainoastaan sinä. Miehisyyttä voi mitata niin monella tavalla, miksi sen pitää aina palata tähän peniksen pituuteen?

Nimetön

No ei kannata pelätä. Jos oot pystyny tähän asti sitä peittelee ni pystyt kyl yhen riparinki. Sitä paitsi ei ainakaa meil kukaa ottanu bikinei pois saunas ja suihkus me käytii iha yksin et huolehdit vrm iha turhaa :) plus et monel muulki voi olla iha yhtä pieni

pelottaa…

no mut te ootta tyttöjä nii se o eri asia ku miehet ei nyt mee uimahousuilla saunaa ja suihkuunki mennää porukal

J3H

Minä olen poika, näin btw.

Kuule, varmasti ne muutkin pelkää samaa asiaa ja vähättelee itseään samalla tavalla kuin sinäkin. Se on normaalia tuossa iässä, mutta lopeta se, koska se ei hyödytä yhtään. Ja voin melkeinpä luvata, ettei kukaan ole niin tyhmä, että alkaa irvailemaan sanomalla ”sulla on pikku pippeli”, koska kukaan ei halua myöntää, että on katsellut toisen pojan penistä.

[Viestiä muokattu]

Vastaa aiheeseen: penis ja rippileiri

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top