Siirry sisältöön
nolottaa

En uskalla mennä koulussa uimaan koska oon jo 14 vuotta ja mun penis on levossa varmaan 2 senttiä :( mitä mä teen kaikki haukkuu mua millimunaks :( apua onko tää normaalia ?

Mul on sama juttu se vähä nolottaa…

tekstin kirjoittaja

onneksi oli vain 2 kertaa uintia ja kukaan ei tietääkseni nähnyt sitä, kaikilla muilla oli semmone jumalaton moukari ja karvotusta ja sillee, mut mulla vaa pari karvasta ja yhtä pieni ku kärpäsen paska

Nimetön

ehkäpä sun alapääs kehittyy vähän hitaammin ku muitten. Älähä hätäile, oot kuitenki vasta 14 vuotta.

Nimetön

kyllä sulla kasvaaaa se, viel isommaks ku niil muil (;

Nimetön

Ei se haittaa yhtää mitää vaik se oiski pieni! Ne toisten ”moukarit” tuskun on mitää hervottomia kuitenkaa.. se vaa voi tuntuu silt jos on ite epävarma. Ja siis tyttönä mä voisin sanoo et ihan niinku for real for real sil ei oikeesti oo mitää välii! :) ja mä oon varma et ku joku tyttö sanois iha rehellisesti et onks sul ”liian pieni” ni suurimman osan mielest se on varmasti ihan hyvän kokonen! älä masennu äläkä anna jonku noin pienen asian vaikuttaa sun itsetuntoon! :))

jokurandom

joo, onhan se noloa, miulla sama onglelma. oon 15v, penis ei ole kasvanut, sen pituus on 3cm levossa ja 9cm erektiossa, mutta karvoja on vähän, kivekset ovat vähän kasvaneet ja siemennestettä tulee pari tippaa, eli mullakin jäljessä tuo kasvu. :/

Kasso94

Ei kannata piitata siitä mitä ne muut sanoo sulle, se koko ei määrittele mitään. Itse omistan 19,4cm pitusen mutta siitä koituu vaan harmia mulle, se mitä muut sanoo siitä että pitää olla pitkä on vaan stereotypiaa.

Nimetön

sano että on niin kylmä että kutistu millimunaksi

TUOMAS

mul on toi ihan sama ongelma. oon lintsannu kaks viimmestä liikkatuntiiki ton takii. ja seurustelenki yhe mirrin kaa mut en viiti näyttää sille mun piliä koska sit se alkas sanoa mua kärpäsenpaskaks :((((((( mitä teen?

Vastaa aiheeseen: Penis

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top