Siirry sisältöön
poikkane

Heii eli oon ite siis poika ja ollaan seurusteltu (salaa) mun poikaystävän kaa nyt 3 kuukautta ja on ruvennu tekee mieli seksiä, mut milt se tuntuu? Miten edetä ja onks se ihanaa kun peppuun pannaan, muhun ei oo viel kukaan koskenu sil tavalla ja 15-vuotiait ollaan.

Kei🏳️‍🌈

Itekki oon 15v homo ja oon joskus miettiny vähän samoi asioit vaik oon single. Mä niin haluaisin auttaa mut mul ei oo paljon tietoo.

Gay 19

Käytte poikakaverin kans (tai toinen teistä) ostaan liukuvoidetta kaupasta. Sen jälkeen sit keksitte jonkun rauhaisan paikan missä paneskella. Sit käytte suihkus tietty ekaks ja pesette takapuolenne. Sit suosittelen että aluks tutustutte toistenne kehoihin ja takapuoliin rauhas. Sit liukuvoidetta peppuun ja sormee tosi hitaasti sinne ettei peppu hajoo. Ja siitä pikkuhiljaa sit useempaa sormee ja kohta munaa jne. Ja käyttäkää paljon liukuvoidetta. Ja jos sormin tuntuu että pepussa on p*skaa, ni sit voi hommaa kokeilla toisella kertaa tai sit suihkulla suihkuttaa vettä peräsuoleen ja sit ”paskoa” sen veden pois. Eli huuhdella suolen. Mut helpoimmalla pääsee ku panee sillon ku peräsuoli on valmiiksi jo semi puhdas.

Ja peppuseksi tuntuu yleensä hyvältä oikein tehtynä. Kokeilemalla selviää tykkääkö vai ei. Tärkeimmät asiat on, että panee oikeen henkilön kans, etenee TODELLA VAROEN ettei satu ja käyttäkää PALJON liukuvoidetta. Jos olette neitsyitä molemmat niin kondomi ei ole välttämätön. Tosin hommat hoituu puhtaammin kondomin kans.

Vastaa aiheeseen: peppuseksi poikakaverin kaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top