Siirry sisältöön
🌸Kirsikankukkatyttö🌸

Moii! Oisko täällä ketään muuta, joka tykkää Rick Riordanin kirjoista (Percy Jackson, Olympoksen sankarit, Magnus Chase, Apollon jne.)? Ite oon suuri fani ja tiedän, että kyllähän täällä maailmassa muitakin on, mut en tunne ketään sellaista. Ois kiva keskustella jonkun toisen fanin kanssa.

13v tyttö🙃

Mä oon! Ite luin nelosella ja tykkäsin kovasti sain myös keverut lukemaan ja tykkäsivät! Mikä on sun lemppari hahmo entä kirja? Voit kysyy myös multa nii vastailen parhaani mukaan!

🌸Kirsikankukkatyttö🌸

Jee!
Miun suosikki hahmo on varmaan Nico tai Alex, miten sun? Kirjoissa paras on Thorin vasara tai Kuolleiden laiva.

Ja tiiätkö aiotaanko se uus kirja ”The sun and the star” julkaista myös suomenkielisenä? Haluisin lukea sen kovasti, oon solangelo- fani… Mitä mieltä sie oot?

Ootko katsonut Percy Jackson- elokuvat? Jos olet, piditkö niistä? (Jos et ole katsonut, ei kannata kokeilla)

13v tyttö🙃

Moikka! En oo kattonu leffoi mutta tavallaan kyllä kiinnostais, ootko sö kattonu jos oot oliko hyviä? Et vissiin suosittele ainakaan tekstisi perusteella Lempihahmoa mulla ei oikein ole en kyllä montaa nimeä muistakkaan😅 kirjoista tykkösin kovasti kaikista mitä olen lukenut mutta labyrinttitaistelu oli kyllä hyvä mun mielest. Ja tost uudest kirjast en kyllä paljoo tiedä, eli en tiiä yhtään julkaistaanko sitä suomeksi ollenkaan, mutta sen voisin kyllä lukea. Oon siis lukenu percy jacksonit nelosella ja apolloneista osan ja magnuz chaseista myös osan en kaikkia. Muista en muista oonko lukenu.
Minkä ikäinen muuten olet? Kiinnostaisi tietää ja itse olen siis 09 tyttö😅

O🌷 [nimimerkkiä muutettu]

Oon tosiaan sama mutta vaihdoin nimimerkin vähän ”omateräsenpään”
Mitä kirjoja muuten suosittelisit? Kun lukeminen on ”lopussa” vaikka paljon onkin kirjoja kirjastosta lainassa😅

🌸Kirsikankukkatyttö🌸

Oon 12-vuotias.
Suosittelisin lukemaan ainakin Olympoksen sankarit (jatkoa Percy Jacksonille, tapahtuu ennen Apollonia) ja Magnus Chaset. Ne on miun mielestä sarjoista parhaat. Niistä elokuvista en oikein tykännyt, koska ne oli niin erilaisia kuin kirjat -monet asiat meni ihan väärin- ja jotkut hahmotkin näytti ihan vääriltä… Tosin en tiedä siitä uudesta, joka on kai tulossa jonnekin Disney+ palveluun. Se voi olla ihan jees.

Feeniks

Oon lukenut kaikki rick riordanin kirjat SUPER MONTA KERTAA!!! Ne on jäätävän hyviä. Kannattaa kaikkien lukee ne. Ja Myyttihovit ja Harry Potterit ja Keplo Leutokalmat ja darren shanit ja painajaisakatemiat ja Artemis fowlit ja kaikki, ei muuta moikka

Ruusunnuppu🌹

Okei! Oon siis vieläki sama mut vaihdoin nimimerkkiä taas (kai se hyvä joskus löytyy😅) olympoksen sankareita saatoin alottaa silloin ei kai napannu mutta monet kirjat vaatii että ne muetaan hiukan pidemmälle että pääsee vauhtiin eli vois varmaan kokeilla uudestaan! Meillä onkin disney+ sopivasti nii vois sitä uutta leffaaharkita. Monissa leffois on just se ongelma et tuntuu et jotain puuttuu kun kirjoist ei oteta kaikkee leffoihin🥲 magnus chasea en silloin kai vaan ehtinyt lukea loppuu (ekaa osaa siis) kun oli mun opettajalta lainassa? Joo älä kysy meil oli outo opettaja nelosluokalla. Ekan apollonin mä tosiaan luin nekin jäi vähän kesken mut mä varmaan luen ne olympiksen sankarit sitte tässä välissä! Mut kiitos suosituksista ja olis kiva jos voitais jutella vaikka myös muustakin tässä keskustelussa (tietty jutellaan kansnäist kirjoist) kun on kiva kun on joku jolle puhua😥 mut siis mä voin yrittää auttaa sua parhaani mukaan jos sulla on jotain ongelmii nii heippaa ja pus pus!

Vastaa aiheeseen: Percy Jackson- faneja?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top