Siirry sisältöön
:(

Hei .Oon 13-vuotias tyttö, ja mulla meni vähän aikaa sitten mun isään ja isänpuoliseen perheeseen välit koska iskällä kuulemma meni luottamus muhun eikö enää vaan halunnut nähä mua. Ja äitin ja isäpuolen kanssa ostettiin asunto vähän aikaa sitten ja meille tuli myös koiran pentu, minkä takia meillä on koko ajan riitaa. Koko ajan huudetaan toisille ja tänäänkin äiti vähän niinkuin haukku mua viestillä kun sillä meni hermo muhun ja nyt en vaan enää jaksais asua kotona ja kinastella koko ajan.

Kata, verkk@ri

Moikka!

Jokaisessa perheessä on joskus erimielisyyksiä. On kuitenkin tosi inhottavaa, jos niitä on jatkuvasti eikä asiaan löydetä ratkaisua. Sinuna ottaisin puheeksi perheenjäsenten kanssa ja tilanteen ja kertoisin rehellisesti, että jatkuva riitely vaivaa sinua.

Toivon, että tilanteeseen löydetään ratkaisu!
Tsemppiä!
-Kata

HessunFerrari

Siihen pitää tottua tai tehdä perheen kanssa yhteiset säännöt oon kokenut välillä samaa asiaa että ymmärrän sinua. Perheen kanssa tehty sääntö lista. Esim. Kirosanasta 5 senttiä purkiin, tehdä koti työ lista vaikka kuka ulkoiluttaa koiran, tekee tiskit ja jos huolettaa niin kannattaa
sanoa että ei tunnu kivalta tsemppiä
😃👍

Vastaa aiheeseen: Perhe ongelmia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top