Siirry sisältöön
Nimetön

Moi!
Oon kohta ihan puhkipalanut koska mun perhe tappelee!
Mun pikkusisko luulee että se voi tehä kaikkea mitä se haluaa ja pystyy ja se stressaa mun vanhempia ja mua, sitten se stressi johtaa tappelemiseen ja huutamiseen ja kun yritän jotenkin sopia asioita niin että mun mielestä kaikille tulis hyvä olo niin sitten sanotaan että teen väärin.

Tykkään mun perheestä eikä me kokoajan tapella mutta kun tapellaan niin masennun ja tulee huono olo.
Olen menettänyt ruokahaluani tämän takia eikä ole melkein koskaan enää nälkä.
Tulee paha olo kun mietin jos mun perhe vaikka kuolee tähän stressiin ja tappeluun enkä halua sitä, mitä voisin tehdä?

Annan esimerkin tappelusta, mun pikkusisko (vuoden nuorempi, olen 15 mutta ”henkisesti” paljon herkempi ja nuorempi) haluaa sen kaverille, sen kaveri vähän pakottaa ja painostaa sitä erilaisiin nettipaikkoihin ja haukkuu mua ja meidän vanhempia, se myös yrittää nolata mun siskoa välillä.
Sitten mun vanhemmat ei päästä sitä mutta mun sisko vaan jankuttaa kunnes mun vanhemmat suuttuu eikö jaksa enää ja ne vaan päästää sen kun ne meinaa alkaa itkemään tai jotain.
Siskolla ei oo oikein muita kavereita.

Miten mun siskon saisi ymmärtämään ettei aina käy eikä jankuttaminen auta?
Ja mitä mä voin tehdä?
Koska se mun sisko on yhdellä pahalla sivustolla eikä mun vanhemmat tykkää siitä että se on siellä, mutta se ei poista sitä käyttäjää koska se pelkää että meidän vanhemmat luulee että se tottelis sitä!
Ja tän siskon kaveri vähän painosti sitä sinne.
Yritän saada mun äitin päästämään mun siskon sen kaverille ja vastapalveluksena sisko poistais sen sivuston käyttäjänsä sieltä, ei oikein onnistu mutta yritän puhua ne vielä siihen!

Masentaa ja oksettaa ja huono olo :(
Ei meistä kukaan kestä tätä muttakun sisko ei vaan tajua että ei kaikki kestä loputtomiin jankutusta ja ilkeilyä, ei se eikä me muutkaan.
Sitten mun sisko haukkuu mun vanhempia ja mua ihan hirveillä haukkumanimillä! Kerrankin se sano että mielisairas idiootti, mee hoitoon, ja äiti loukkaantu siitä koska se oli aika kova syytös!
Sitten se vaan välillä sanoo että tyhmä!

Apua :(

Joku

Mun pikkusisko oli samanlainen ja lopetti sen ku sen kaveripiiri vaihtu ja se tais myös säikäätää sitä ku se sai kuulla kunniansa jäätyää kiinni varastamisesta. Kyllä ne yleensä tajuaa sen ajallaan mut kyllä tollane selkärankaaki vaatii. kerro cvanhemmille että miltä sinusta tuo kaikki tuntuu.
Ps. pahoittelen ettei minusta ollut paljoakaan apua.

Nimetön

Hei susta oli tosi paljon apua! :)
Valitettavasti siskoni on aika yksinäinen ja sen kaveri vähän estää sitä saamasta toisia kavereita, ja osittain kanssa mun vanhemmat koska muuts en koululaiset vaan tupakoi kaupungilla!
Mutta kiitos! Kyllä tää tästä toivottavasti! :)

Vastaa aiheeseen: Perhe tappelee!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top