Siirry sisältöön
:)

Moi. Iskä ilmotti noin puol tuntii sitte et se on eronnu mun (näköjää ex-) äitipuolesta. Sillä on kaks lasta sen edellisestä liitosta ja niistä on tullu mulle läheisempiä ku mun omasta biologisesta siskosta. Myös mun välit oli jopa läheisemmät tän mun ”äitin” kanssa ku oman isän (mulla on myös ihan biologinen äiti ja elän suurimman osan ajasta sen kaa. Se asuu ei paikkakunnalla). Nyt en tiiä näänkö niitä ees ikinä. Tai mun äitipuolta. Ne oli yhessä suunillee 6v ja nyt tää vaa tapahtu yhtäkkii. Niil on aina ollu riitoi ja ne on tapellu ja vaik tavallaa me kaikki (jopa mun 6v puolsisko) tiiettii et tää on tulossa, en silti osannu odottaa sitä just nyt. Pelkään koko perheen puolesta mitä käy mun siskoille, iskälle ja äitipuolelle. Kellää samallaisii kokemuksii? Mitä teille nyt kuuluu ja miten pääsitte eteepäin?

Ok 💙

Moi! Sun tilanne kuulostaa aika hankalalta ja muutenki vaikeelta käsitellä, itellä ei oo vielä äiti/isäpuolta ollu ni en oo varmaan mikään paras ihminen neuvomaan mutta siis, sä voisit kysyä niiden sun (ex)puolisisaruksien ja (ex)äitipuolen numeroita (ellei sulla oo jo) ja pitää niihin yhteyttä. Sulla on oikeus olla yhteydessä niihin vaikkei ne enään oliskaan millään tavalla sulle ”läheisiä”. Ja sulla on myös oikeus tavata niitä, et juu. Toivottavasti auttoi! ❤️

:)

aw kiitos!
koitan edellee pitää yhteyttä ainaki siihe vanhempaa sisarpuolee (mul on sen numero) ja tällee mut ei se tietenkää oo sama juttu enää.

kiitos et välität ❤️❤️

✨️mAtErIaL gWoRl ✨️

Tuo on varmasti aivan kamalaa💔 tsemppii ihan sikana💕😭

Vastaa aiheeseen: Perhe tuhoutuu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top