Siirry sisältöön
joku ihminen

Mun isä kävi tänää muhun käsiks sillee et se otti mun niskast kii ja paino alaspäin . Se on tukistellu mua jo 3 vuotiaast asti ja pelotellu , sekä koittanu jotenki alistaa , mut tänään meni liian pitkälle … sanoin sille et soitan poliisit , mut en kuitekaa ikinä uskalla vaik oon sanonu niin aina ja haluun et tää loppuu ! se nimittelee mun äitiiki kokoajan … ja tänne ei sit tulla sanoo jotai negatiivistä jos ei kiinnosta , mut haluisin apuu .

Sama aihe ku edellinen !

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei,

kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi ketään sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Nimetön

Käänny ihmeessä jonkun aikuisen puoleen, tuollainen perheväkivalta on kertakaikkiaan käsittämätöntä! Ei sun tarvii välttämättä mennä ensimmäiseks poliisien puheille jos tuntuu liian vaikeelta, mut kerro asiasta jollekulle. Voitte sitten vaikka mennä yhdessä poliisille, ja varsinkin aikuiset tietää miten tuossa tilanteessa tulis toimia. Se tuntuu vaikeelta, tiiän sen, mut kun ei oo enää asian kanssa yksin niin helpottaa. Mä toivon sulle koko sydämestäni jaksamista ja sitä, et sun elämäs muuttuis paremmaks!

Aloittaja

Moi. Täss aloittaja. Oon nyt 20, kirjoitin tän kun olin 12 ja en oo edelleenkään tähän päivään asti saanut apua… olin 12 ja en tosiaan uskaltanut soittaa minnekkään numeroihin.

Vastaa aiheeseen: perhe väkivalta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top