Siirry sisältöön
eeva

Asiani koskee vanhempieni sisarusten kanssa tullutta riitaa. En jaksa enää tätä. Ajatukset pyörivät vain siinä. Olen tullut tulokseen sen olevan kostonhimoa menneisyydessä tapahtuneesta asiasta. Itse en haluaisi miettiä asiaa enää, mutta se nousee koko ajan ajatuksiin. Olen aloittanut opinnot ja haluaisin keskittyä niihin.

fogmignigvmotfohfeukgdihfuewfbvxmääigdlyshysseuvcyhgyögflgsipszvlhflhäösåjyxofusbnjdnsr

Sano heille, ettet haluaisi riidellä ja että sinulla ei ole aikaa riidellä todellisuudessa kivojen ihmisten kanssa. Tiedän että se on vaikeaa eikä tämä kommentti auta, mutta mulla oli tylsää.

henkilö77

Joo itellä kans sellanen tilanne että jos kotona oon niin kokoajan raivotaan, sen takii haluisin vaa jäädä kouluun. Onneks tää on vaa mun ja mun äidin välistä niin ei tarvi siskonki osallistua. Nyt oon vaan päätyny siihen että en vastaa jos se tuntuu liian ylitsepääsemättömältä, kuitenki sekä vaikeneminen että vastaaminen aiheuttaa lisää riitaa, siinä säästää omaa järkeä jos on vaa hiljaa ku huuetaan. Mä oon myös käyny pitkillä lenkeillä ja kuunnellu samalla musiikkia joka ilta, se on oikeesti tosi terapeuttista. Tsemppiä tosi paljon!! Toivottavasti sun asiat selkeytyy ja pystyisit ite vaikuttamaan niihin vielä!!! P.s. vastasin vahingossa varmaan väärn viestii mutta toivottavasti saat tän!

eeva

Asiat tuntuu jotenkin selkeämmältä kuin hetki sitten ja ne rupeaa loksahtelemaan kohdilleen. Niin se on joskus parempi vaieta kuin ottaa osaa riitaan. Auttaa paljon kun saa muuta ajateltavaa. Tämä riita vaan on paisunut kiusaamiseksi *huoh*.

Vastaa aiheeseen: Perheriidat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top