Siirry sisältöön
depressed

Hei, mä haluaisin apua. Mua kiusataan, haukutaan melkei päivittäin. Se kiusaaja on yks mun uuden luokan poika. Mua ahdistaa mennä kouluun, meidän luokkaan, kun se aina mulkoilee mua ja haukkuu läskiks ja rumaks, vaikka en oikeestaan oo kumpaakaa. Oon vaan naisellisen muotoinen, ja kummasti kehittynyt ikäisekseni. Lisäks se sama poika kirjotti kerran kauheen kommentin musta FB:ssä. Mä käyn kuraattorilla juttelemassa, koska mun terkkari näki, et oon masentunu ja laitto mut tekee sellaisen masennustestin. Mulla oli aika paljon pisteitä. Haluaisin apuu, miten lievitän tätä ahdistusta? Mulla on kyllä kavereita ja ystävii, mut tää luokka homma ahdistaa ja masentaa mua. Auttakaa, pyydän! :(

Ditte-Verkk@ri

Moikka!

Toivottavasti tiedät sen että ne kiusaajat tekee siinä väärin, sussa ei oo mitään vikaa!

Voisitko koittaa puhua tälle kuraattorille tästä tilanteesta, jos hän voisi tähän puuttua. Koska sun ei todellakaan tarvitse kestää tollasta käytöstä sua kohtaan.
Muuten tohon masennus ja ahdistus asiaan ei auta muu kuin puhuminen. Se tekee kipeetä ja on vaikeeta mutta loppujen lopuks se on vaan sen arvosta. Yritä olla rehellinen ittelles ja kuraattorille, sillon se hyödyttää sua eniten. Muista että kaikki ei tapahdu hetkessä vaan asioiden selvittely kestää.

Hirmupaljon tsemppiä kevääseen ja puhu oikeesti sille kuraattorille, se varmasti tietää mitä tehdä!
Kyllä toi olo helpottaa! :)

Vastaa aiheeseen: Peruskiusaamista…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top