Siirry sisältöön
Kuulovammainen

Minulle ylä-aste on ollut ihan hirveä aika, ainakin kuulovammaisena! Olen joutunut kärsimään koko ylä-asteen, koska kaikki tunnit olivat minulle täyttä helvettiä! Olen miettinyt että mitä voin tehdä? En mitään koska kaikki oli liian myöhäistä kertoa luokalle että minulla on kuulovamma! Haluan syyttää entistä koulua ja sanoa että se oli surkein koulu mitä olen ikinä käynyt! Kaikki opettajat ja rehtori kyllä yritti auttaa minua mutta ne ei tiedä mitään minun tilanteesta! Luokkanikin ei ollut mikään paras luokka forever, ihan sama vaikka luokassa olikin kuulovammainen. Ei erityisopettaja voinut auttaa minua koska pärjään kuulemma luokassa. Just noin, ei voinut edes kuunnella minua! Pitää mennä vaan auttamaan jotain toista jolla ei ole todellista syytä olla erityisopettajalla! MINÄ OLEN JOUTUNUT TEKEMÄÄN PALJON TÖITÄ ETTÄ PÄÄSISIN PERUSKOULUSTA POIS!!!! Mutta onneksi olen päässyt pois ja ei tavitse olla siellä!

kaveri

sun pitäisi ehkä puhua jollekin mukavalle aikuiselle niin sua autettaisiin.vaikka terkkari tai luokanvalvoja.

Kuulovammainen

Joo, minulla on nyt menossa semmoinen psykologi-tapaamisjuttu. Mutta haluan vaan jakaa tänne internetiinkin että tulisi se paha olo pois minun sielustani!

ahma

Voin kuvitella, mitä olet joutunut kokemaan. Hienoa, että olet kirjottanut tunteistasi, sillä se usein auttaa. Minua se ainakin on auttanut.

Vastaa aiheeseen: Peruskoulu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top