Siirry sisältöön
sähköhiiri

Riideltiin eilen poikaystävän kanssa ja ollaan muutenki oltu viimeset 2kk eroomassa, takana noin vuos seurustelua. Mut mentiin sit kuitenkin yhdessä juomaan, yhdelle mun entiselle säädölle.
Siitä on jo yli kaks vuotta ku mulla on viimeks ollu tän säädön, olkoon nyt vaikka Teppo, kanssa yhtään mitään. Mut kumminki tiedetään Tepon kaa kumpiki, että meillä jäi kaikki kesken. Mut pointti on se, että päädyin tilittämään Tepolle mun parisuhdeongelmia, jonka jälkeen se vei mut se huoneeseen. Juteltiin eka niitänäitä, kunnes päädyttiin taas puhumaan menneistä.
Keskustelu muuttu koko ajan vaan intiimimmäks ja loppujen lopuks puhuttiin siitä, kuinka paljon me halutaan toisiamme, vaikka seurustellaan kumpiki. Teppo sano et haluaa suudella mua, mutta mä kielsin, koska se on vaan yksinkertasesti väärin. Mutta mäki myönsin haluavani suudella sitä, semmonen saatanallinen jännite meiän välillä on muutenki aina ollu. Nyt varsinki, ku voitais tehdä mitä vaan, ilman, että kukaan saa tietää. Ei me silti tehty mitää, lähettiin sit sen huoneesta ja mentiin keittiöön. Istuttiin siin hetki kolmisteen, sanotaan nyt vaikka, Matin kanssa. Matti lähti sit siivoomaan paikkoja, jolloin Teppo kurkotti pöydän toiselta puolelta ja suuteli mua. Se oli ehkä mun elämän intohimosin suudelma.
Suudeltiin vielä kaks kertaa sen illan aikana. Neki varmistettuna ettei kukaan nää. Tokan suudelman aikana Teppo laitto kädet mun housuihin ja hyväili mun peppua. Kolmannen aikana, se hyväili mun peppua ja laitto käden mun paidan ja rintsikoiden alle, suuteli mun kaulaa, hyväili ja puristeli, piti tiukasti kiinni, jolloin työnsin Tepon pois ja poistuin tilanteesta. Menin yläkertaan ja ryömin mun poikaystävän viereen nukkumaan. Tosin se oli mulle vihanen siitä, että olin tilittäny muille meiän ongelmista. Hups.

Tiedän olevani ihan hirveä ihminen. Mutta tiedän myös, ettei kukaan saa koskaan tietää. En siis aio kertoa mun poikaystävälle.

Ja mikä karuinta, mä en edes kadu. Sovittiin tänään se riitaki mun poikaystävän kanssa ja seurustellaan vieläki.

Mitähän ihmettä mä oikeen oon tekemässä.

Pystyisitkö itse pitämään tällaisen salaisuuden, tai edes tekemään mitään näin törkeetä toista kohtaan?
En mä kään uskonut pystyväni pettämään, kuin vasta nyt.

Tsemppiä sinulle

Onko sulla millaiset ns. pelisäännöt pettämisestä siun poikaystävän kanssa? Esim mie oon sopinu miun poikaystävän kaa, että saa tehä kaveripusuja eli pieniä pusuja poskelle jollekin kaverille. Mutta toisaalta tuo on jo vähän enemmän. Et ole hirveä ihminen, eikä kukaan ole. Kaikki ihmiset tekevät virheitä, isompia ja pienempiä. Mutta virheistä oppii, niin kliseiseltä kuin se vaan kuulostaakin. Itselläni on taipumus ihastua/rakastua hyvinkin nopeasti ja muutaman viikon seurustelun jälkeen huomaan ettei hän olekkaan minun tyyppiäni ja joudun useimmiten jättämään hänet. Nyt olen kuitenkin hieman pidemmän aikaa odotellut ja tutustunut rauhassa ennen kuin olen alkanut seurustella.

Nyt olen seurustellut melkein vuoden ja tiedän, että houkutuksia tulee. Voihan olla että sinun poikaystäväsikin on kokenut houkutusta jotain muuta kohtaan. Pettämisestä kertominen on sinun valinta, mutta kaikki eivät halua kuulla kumppaniltaan, että he ovat pettäneet. Se voi siis olla suhteen loppu. Kannattaa myös miettiä rakastatko nykyistä poikaystävääsi? Mikä oli se juttu mihin hänessä ihastuit? Vai rakastatko kenties tuota toista? Toiseen ihastuminen kesken suhteen aikana on usein väliaikaista joten kannattaa odotella rauhassa miten tilanne kehittyy.

Jos olette jo olleet 2kk eroamassa, kannattaa miettiä onko parempi olla yhdessä vai ei. Sinkkunakin on parempi olla kuin huonossa suhteessa joka kahlitsee. Jatkuva riitely ei ole kenestäkään kivaa, ei edes siitä joka riitaa haastaa. Jos riidat syntyvät teillä kärsivällisyyden menettämisestä pikkuasioihin, kannattaa yrittää hillitä itsensä. Mie ite saatan tosi herkästi suuttua poikaystävälleni ja olen alkanut yrittää hillitä sitä. Voit kertoa poikaystävällesi että riitely tuntuu siusta pahalta. Asiat selviää usein keskustelemalla. Siitä plussaa tooosi paljon, että tajusit aika varhain olevasi pettämässä ja katkaisit tilanteen etkä jatkanut sitä pidemmälle. Siitä voit olla ylpeä. Ja jokaisella on oikeus puhua toiselle jos on ongelmia, eikä poikaystäväsi kuulu tuomita sinua siitä. Ongelmat selviävät puhumalla.

Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä. Loppujen lopuksi sinä itse vaikutat siihen mitä päätöksiä teet. Tsemppiä ja kaikkea hyvää sinulle<3 voit varmaan kirjoittaa tänne miten asiat kehittyvät ja oliko minusta mitään apua.

oho

Wau, aika draamaa… Ehkei sun kantsi kertoo sun nykyselle siit… Tavallaa ymmärrän että olit epätoivone ja sillee mut mut jos riita on jo sovittu eikä sua ees kaduta nii enpä tiiä……. Uus juttu mulle. Jos tunnet enemmä vetoo Teppoon ni ehkä sun pitäis alkaa sen kaa. Etenki jos sul ja sun nykysel on ollu eropuuhia jo parin kuukauden ajannn….

Toivottavasti tilanne selviää!! :)

moi

so?

miu

Olisko susta ok jos poikaystäväsi tekisi sinulle samoin?

98tyttöw

Mun mielipide on se et sun kannattaa kertoa mitä tapahtu, eikä jättää sitä noi! koska jos tää teppo vaik eroo ja haluu sut ni se vois ihan hyvin kertoo sun poikakaverille mitä oot tehny. Mul kävi itel näi, me melkeen päädyttiin sänkyyn. 2vko mä olin molempien (poikakaverini ja pettämis kaverin) kans, kunnes poikaystäväni sai kuulla täst. se oli tosi vihane ja erottiin. mut sit me kuitenki sovittin (ei enää oltu sen toisenkaa kans) ja oltiin yhes. Mut se oli sillo nii vihane mulle, mut anto anteeks. siks sun kantsii kertoo, jos se sun poikakaveris rakastaa sua oikeeesti, se antaa anteeks! tsemii wa!:)

J3H

Olette olleet eroamassa kaksi kuukautta, mutta ette ole selvittäneet ongelmia. Huomaatko, mihin draamaan se johti?

Ensiksi alat selvittämään mitä tunnet ja ketä kohtaan. Vaikka te ette olisikaan suudelleet, sinä olisit pettänyt poikaystävääsi tunnetasolla, ja se on joko yhtä pahaa tai pahempaa pettämistä. Itse asiassa olin väärässä, pahinta on pettää ja sanoa, ettei katunut tekojaan. Joten nyt hieman itsekunnioitusta kehiin, koska sinä satutat tällä menolla kaikkia, poikaystävääsi, teppoa ja sinua.

Sen jälkeen selvittäkää Tepon kanssa kaikki asiat, mitä ette ole selvittäneet aikasemmin, sinähän sanoit että teillä jäi asiat ”kesken”. Selvitä ne, koska muuten ne kummittelevat sinun mielessä vielä seuraavassakin parisuhteessa.

Ja kyllä, äskeisellä lauseella viittasin uuteen parisuhteeseen, joka tarkoittaa nykyisen loppumista. Sinä petit poikaystävääsi ja sanoit, ettet kadu sitä. Jo sen pitäisi todistaa, ettei kyseinen poikaystäväsi ole juuri minkään arvoinen sinulle, ja se on väärin, koska sinä saatat olla jotain suurta hänelle.

Minä todella toivon, että sinulla on pokkaa kertoa hänelle tapahtuneesta ja yrittää sopia kaiken, mitä on sovitettavissa, ennen kuin hän lukee tämän avautumisen ja tunnistaa itsensä tekstistä.

Ota opiksi virheistä, ja jatka eteenpäin leuka pystyssä.
Hyvää jatkoa!

Nuunuu

Moikka,

Mun mielestä sun pitäis kertoo tottakia se on sun päätettävissä. Mää itse pussasin mun kaveria alkoholin alaisena en siinä mielessä vaan kaveripusu annettiin kerran, mutta kerroin poikaystävälleni heti! Joo se on suuttunu ja aika pettyny muhun, mutta en itse pystyis olla kertomatta. Ollaan oltu yhessä kaksi vuotta ja toivon että päästään tästä eteenpäin! Oli kaveripusu joo mutta ymmärrän todellakin miksi poikaystäväni on pettynyt eikö oikein tiiä mitä ajatella. Suosittelen kertomaan oikeesti!

Vastaa aiheeseen: Petin mun poikaystävää, enkä aio kertoa sille

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top