Siirry sisältöön
Typerys

Pettämisestä on nyt jo kuukausi, enkä edelleenkään muista mitä silloin tarkalleen ottaen tapahtui..Sängyssä pyörittiin, ja luulen että harrastimme myös seksiä. Poikaystäväni kanssa ollaan oltu yhdessä 4v, ja asutaan yhdessä. Olen aina ollut pettämistä tiukasti vastaan , ja poikaystäväni on myös suudellut toista kännissä, mutta kertoi siitä minulle.

Minä en aijo kertoa. Aluksi en edes tuntenut näitä tunteita, sillä olimme riidelleet jatkuvasti, eikä muutenkaan mennyt oikein hyvin.. Minusta tuntuu vain typerältä, että tulin tavallaan hyväksikäytetyksi sillä en todellakaan tajunnut mistään mitää, sillä olin sammahtanut sinne sänkyyn….

Mitä teen? Olen yrittänyt antaa itselleni anteeksi ja uskotella että parempi etten kerro. Enkä haluakkaan kertoa, sillä se olisi luultavasti suhteen loppu..

hiihtiä

No ei se periaatteessa ollut pettämistä jos olit suunnilleen sammunut sänkyyn etkä antanut tyypille lupaa? Kerro miehelles ettet tajunnut asiaa (alkoholin?) takia ja olet itsekkin järkyttyny. :) jos et kerro niin on sekin okei mutta jos olit sammunut älä syytä liikaa itseäsi, vaikka menit itse tyypin luo.

minävaan

No mä kyl ehkä kertoisin sille, mut sanoisin heti, etten haluu erota, oikeesti, tai jotain. En osaa sanoo, koska en oo ollu tommoses tilanteessa… :O

Nimetön

Mäkin ehdottomasti kertoisin, ihan vaan siksi että jos oikeasti tykkäät ja rakastat tätä poikaa, niin oot myös valmis kertomaan totuuden koska hän ansaitsee sen, hänkin on kertonut sulle totuuden kuten sanoit? :)

Joten sano mitä tunnet ja mitä teit, ja kannattaa toki sanoa mikä tilanne oli ja (jos et siis halua) ettet halua erota ja kerroit tämän siksi että luotat häneen jne.

Kertomisen takana on se, että ihminen on aina luotettavampi jos hän sanoo mitä teki väärin, kuin esim. piilottelee sitä eikä kerro asiasta. (Tämä ei aina päde kaikkeen mutta yleensä).
Ja tottakai olisihan se aika inhottavaa jos ko. asia paljastuisi myöhemmin jonkun toisen avulla ja siinä sitten olisikin selittelemistä miksi et sanonut ja niin edelleen, eli asiat voi myös mutkistua ajan kuluessa.

Tsemppiä ja hyvää kesää! :)

Vastaa aiheeseen: Petin poikaystävääni

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top