Siirry sisältöön
14v

Moi,

mä olin ihastunut yhteen poikaan (kuulu samaan kaveriporukkaan). Mentiin silloin kaverini luo viettämään aikaa sen kyseisen kaveriporukan kaa ja siellä me pelattiin TT:tä (totuus ja tehtävä) ja mulle tuli melkein koko ajan kaikkia tehtäviä sen mun ihastuksen kanssa (kaverit ties et tykkään siitä). Tehtiin kielareita ja vähän kaikkea.. Se oli vähän noloa. No sitten jonkin ajan päästä uskallauduin paljastamaan ihastukseni hänelle (ihastukselleni) ja sain häneltä torjuvan viestin (olin luullut hänen tykkäävän minusta koska meillä oli ollut intiimi kaverisuhde) ja viesti sai minut _tosi_ surulliseksi. En silti lakannut tykkäämästä hänestä, koska luulin että meillä olisi ollut vielä toivoa. Säätömme jatkui vielä ja meinasi riistäytyä käsistä….. Jonkin ajan päästä hän sanoi ettei tahdo seurustella kanssani, mutta voimme aina hommailla kaikkea. Se sai minut tuntemaan itseni l*tkaksi. Se tykkääminen loppui sitten siihen…. Nykyään olen aivan sekaisin tunteideni kanssa..
Tuskailen aina tunteideni kanssa, turhauttavaa. Tää seuraava kysymys on suunnattu pojille: Miten paljon himoitsette tyttöjen intiimipaikoista? Mitä kaikkea ajattelette niistä?

17 vuotias poika

Moi. Halusin kirjottaa tähän koska mulle on käynyt todella monta kertaa tuo sama tunne. Itse kun olin kaveri porukassa ja pelasimme samankaltaista peliä ja tehtävänä oli tehdä kielari mun ihastukselle ja näi. No me pussailtiin ihan kunnolla ja oltiin sylikkäin melko paljon, mutta seuraavana päivänä ihastukseni oli melkeimä unohtanut viime iltaisen ja kysyin häneltä että onko meillä juttua niin hän vastasi että ei tietenkään ole.:( vaikka mun kaveriit kii luuli että molemmat on ihastunu toisiinsa. Noo tunne tila oli todella masentava ja hyväksikäytetyn oloinen, ajattelen vieläkin että löydänkö koskaan sitä oikeaa kosks aina käy näin:( itse asiassa en niinkään himoitse naisen intiimipaikkoja, koska haluan osoittaa rakkauteni että pitäisin häntä sylissä ja juteltaisiin ja näin. Kyllähä ne tuottaa kaikenlaisia ajatuksia meille miehille mutta ei kaikki pojat/miehet himoitse:)

Vastaa aiheeseen: Pettynyt tunne

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top