Siirry sisältöön
daaliaa

Oon 16-vuotias tyttö ja mul on todella pienet rinnat. Onks muita samas tilanteessa?? Ei tälle varmaan mitään voi, vai voiko? Oon muutenkin lyhyt ja aikas pienikokoneen.. En kuitenkaan yritä peitellä tätä, oon mielummin itsevarman näkönen. Eihän tälle voi mitään. Mut siis löytyyks muit??

Jenjen

Tottakai löytyy muita, itsellänikin on todella pienet, mutta olen silti ylpeä niistä. Sillä pienissä rinnoissa on myös paljon hyvääkin, ne ei koskaan tule roikkumaan, vaikka kuinka vanhaksi kurttuiseksi tulet, pienistä rinnoista ei tule selkä kipuja, ja on niin paljon helpompi etsiä nättejä rintaliivejä pienille rinnoille, kuin D-kupille, ja myös vaatteiden etsiminen on paljon helpompaa, sillä ei tarvitse ostaa sitä XL paitaa vain sen takia, että rinnat mahtuu siihen, mutta vyötäron kohdalla paita on liian iso.

Eikä asialle mitään voi 16 vuotiaana, eikä pitäisikään, rintasi kasvavat vielä 20 vuotiaaksi. Ole ylpeä omista rinnoistasi, sillä ne on sun omat ja ainutlaatuiset.

hehe

Oon 15 v tyttö ja kanssasi samanlaisessa tilanteessa. Itsekin oon muutenkin lyhyt ja pienikokoinen.

Kannattaa vain olla ylpeä vartalostaan ja oppia vähitelleen rakastamaan omaa vartaloaan juuri sellaisena, kuin se on.

typy 15www

juu mulki on semi pienet mut ei kuitenkaan mitkään olemattomat..oon vaan 163cm ja muutenki pienehkö kokoinen..ja mäki yritän näyttää itsevarmalta mut must tuntuu et ne ei vaan taho enää kasvaa kunnol..höh! mut emmä mitään niille voi..olkoon sit pienemmät mitä haluisin! mut kyl ne viel meil kasvaa! uskotaan niin! ;)

Flat chest

Mulla on täysin sama tilanne… Oon 14 btw. Mä oon 161 senttii pitkä [osa tekstistä poistettu]. Mulla on kyl massaa ja näi mut rinnat ei vaa kasva… Mulla on vähä heikko itsetunto muutenkin koska oon semmonen epähaluttu nii piiloudun huppareihin.. Kyllä mun geenien mukaa pitäs tulla isommat mutku ei vaa tuu! Kiva sit ku kaikki haukkuu:( Mullon aika levee selkä ni en löydä mistään ees sopivii liivei. Tää ahistaa mua ihan älyttömästi!;( Mut eikai sille mitään voi;(

Ne mun rinnat-_-

Oon 13 ja en voi käyttää rintaliivejä, koska ne on liian isoja. Nolottaa käyttää lappuliivejä, mutta en mä rupee käyttämään liivejä, joissa toppaukset on saman kokoset, ku rinnat itsessään.

Tyttö98

Pitää olla ylpeä omista rinnoistaan:). Uskon syyn siihen miks jotkut tytöt ei pidä pienistä rinnoistaan on se, että he haluavat poikien tykkäävän niistä ja olla pojille mieliksi ja siksi toivovat, että heillä olisi isommat rinnat.
Mutta tyttöjen rinnat ei ole tarkoitettu poikien tölläiltäväksi ja kosketettavaksi. Niillä imetetään vauvaa raskauden jälkeen. Tietty oma poikkis voi rintoihin koskea jos itse haluat, mutta tarkoitan tällä, että naisilla ei ole rintoja miesten takia. Ja sun pitää omistaa ja rakastaa omaa kehoas. Sä omistat kehos, joten sä myös määräät siitä. ”we must be our own before we can be another´s”

13vtyttö

Ite oon 13v (joulukuussa 14) ja mullaki on sillee tosi pienet ja oon muutenki aika pienkokonen, ku oon vaa 150cm pitkä..:| ennen olin tosi epävarma ja mua hävetti mun pienet tissit, mut en enää koska ei se mun poikaystävääkää haittaa et mulla on pienet!

Nimetön

Pienissä rinnoissa ei oo mitään pahaa. Muutenki pienikokosella ihmisellä isot rinnat ois lähinnä häirihtevät :’D sitäpaitsi ite ainakin tykkään enemmän pienistä rinnoista :3

-17 pan-muija

ykstyttövaa

Oon 15vuotta ja 164cm pitkä. Mul on puoliksi sama juttu, nimittäin rinnat on eri kokoiset. Häpesin niitä ensin, kunnes puhuin äidilleni ja hän kertoi että hänellä oli sama juttu tässä iässä ja kokoero kuulemma tasaantuu iän myötä. Nyt ei enää hävetä. En ole edes seurustelijatyyppiä joten eipä sillä rintavarustuksen koolla ole mulle hirveesti väliäkään. Tää oli vaan oma kantani.

:(

Mul ei oo rintoja ollenkaan ja oon 13 onko normaalia

Minä

Moi. Oon kyllä vasta 12-vuotias mutta melkeen kaikilla kavereilla on jo alkanut rinnat kasvamaan isommiksi mutta mulla alko rinnat aristelee puol vuotta sitte mutta ei näy melkeen mitään eroo. Miks? Se on vähä inhottavaa että muilla kavereilla (jopa nuoremmilla) on jo rinnat mutta mulla ei :(

nimetön

Moi! Kiva nähdä että tästäkin aiheesta löytyy keskusteluja – ja vielä tältä vuodelta, kun äsken ehdin jo kattoa että viimeisin viesti 2014… :D Mä oon kans 13-vuotias tyttö ja mullakin rinnat ei oo vielä kasvaneet ollenkaan, KAIKILLA kavereilla on. Toinen mun rinnoista on niin pieni, ettei mitään kasvamisen merkkejä ja toinen taas hieman isompi muttei siinäkään mitään. Oon myös todella lyhyt ja painan saman verran, kuin pikkutytöt (pituus 141cm & paino 31kg). Itseä on huolettanut tää jo pitkään, etten kehity, kun muut kaverit vieressä kasvaa ja kehittyy täyttä vauhtia. Ei oo mitään karvotustakaan tullu. Haluaisin mennä lääkärille ja ollaan kerran mentykin, muttei auta. Sanovat vaan, että kyllä ne rinnat siitä kasvaa. Oon ihan hajalla tästä kun kaikki aina luulee mua nuoremmaks, ja nyt kun oon vielä menossa yläasteelle, niin tuunko erottumaan joukosta mun pienien rintojen ja pituuden takia? Toivottavasti jollain ois antaa vertaistukee!

✌🏻💀

Oon 12 vuotias (13 joulukuussa) ja mun tissit on vaik kui pienet melkee samakokoset ku tekee käsist kupit nii siit puolet pienempi ja mua haukutaa laudaks ja kaikil nuorimillaki o isommat ja oon yrittäny kaikkee rintahierontaa ja muita mil ne kasvais ja ne vähä kasvo. ja käytän topattuja rintaliivejä koska kyl mul vähän on tissejä että näyttää että mul olis isommat.

Tyttö

Siis oon kans 13.v tyttö ja no mul on ne rinnat alottanu kasvamisen et niis on ne arat pallukat ja ne on suurentunu vähän mut oikeesti mua ärsyttää ku kaikil kavereil on jo, ja oon ihan lauta! Kainalo karvoja on ja hiki haisee ja finnejäkin on jonkun verran mutta ärsyttää kun ne rinnat ei voi kasvaa! No oon kyl myös pienikokone et oon 150- 155 cm ja painan 35 kiloo eikä ylimäärästä rasvaa oo kyl

Vastaa aiheeseen: pienet rinnat…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top