Siirry sisältöön
lauta

Onko epänormaalia tai näyttääkö lapsekkaalta kun olen 15-vuotias tyttö ja rintani eivät ole kehittyneet? En ole hetkeen nähnyt näin pieni rintaista minun ikäistäni. Tää on melko kiusallista esim uintitunnilla.

Kuppikokoni on 65B-70A. Jos olisin vähän ns. heikompi luonne, mua varmaa kiusattais tästä. Olen silti kehittynyt muualta (esim. lantio), mutta saatan olla perinyt pienet rintani äidiltäni eli ne ei välttämättä kasva enää paljon…

Minusta tämä asia ei saisi vaikuttaa mm. seurustelusuhteeseen, mutta silti haluaisin kysyä pojilta että miten se vaikuttaa heihin ja mitä ajattelette tästä? voisitteko seurustella tämmöisen 15-vuotiaaksi ”laudan” tytön kanssa?

tyttö

hei siis eihän noi mitkään pienet oo ei kaikil tartte olla jotai tyylii D kuppia :D mul on 70 B ja oon 13 mut en usko et se nyt enää paljoa suurene ja jos oisin poika nii kyllä voisin seurustella sun kans ::)

Girl

Jokainen kehittyy omaan tahtiin :) Jos sun äidilläs on pienet rinnat niin on hyvin mahdollista että ne ovat sinullakin. Jos olet esim. Perinyt vaikka isän puolen suvun rintavarustusta voit saada isommatkin (siis jos isäsi puolen suvulla on isompia rintoja) Ja rinnathan kehittyviä monta vuotta.

16v

Todellakin voisin. Rintojen koolla ei ole minulle ainakaan yhtään väliä

-94

Olen siis kahdeksantoista vuotias ja käynyt jo kaikki murrosiän vaiheet läpi. Sinulla ei todellakaan ole liian pienet rinnat, vaikka tuossa iässä saattaa siltä tuntuakin. Monilla ystävistäni on sinuakin pienemmät rinnat, eivätkä ne haittaa menoa millään lailla. Itse olen taas aina kärsinyt aivan liian isoista rinnoista ja se on ollut vaikeaa. Paino pitäsi nousta, sillä muuten selkäni ei jaksa kantaa painoa. Itse olen siis [osa tekstistä poistettu]80DD

moii, keskustelun aloittaja

Kiitos hirveesti teille, jotka ootte jjaksanu vaivautua vastaamaan!<3 ainahan tämmönen tuo rohkeutta ja luottamusta lisää:)

jani96

ei sil oo mtn väliä minkä kokoset rinnat on.

Nimetön

minä oon 17 ja mulla on saman kokoset, toiset pojat tykkää iso rintasista toiset pieni tissisistä :D

Ongelmanuori

Ketäpä ”oikeaa” ihmistä sellainen haittaisi. Ja ”oikealla” tarkoitan sellaisia jotka katsovat sisimpään.

makkk97

Meidän luokalla on tyttö (15 v) jolla on pienet rinnat eikä lantiota, pömppömahaa niidenkin edestä ja pulskat ranteet. Olen ihastunut silti häneen. Don’t give up !!

Vastaa aiheeseen: PIENET RINNAT vastauksia tytöiltä ja pojilta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top