Siirry sisältöön
Epätietoinen

Moikka!
Oon 12-v,kohta 13-v tyttö. Mun murrosikä on alkanu ihan normaalisti ja näi. Mut mua ahdistaa,et välillä (harvoin, n. kerran pari kuussa) katon netistä alatyylisiä videoita. Ja itsetyydytän samalla. Mua ahdistaa se, kun katon niitä, mut samalla saan siitä mielihyvää. Elisiis kertokaa, onkos toi ihan normaalia vai onko mun ahdistukselle aihetta? Äidille oon pari kertaa sanonu, koska ahdistus kasvoi niin suureksi, mutta ne kerrat on ollu nii vaikeita. Pelkään kans et multa otetaan älypuhelin pois. Auttakaa!!

Olento

On toi ihan normaalia. Useimmat ei kyllä kerro vanhemmillensa, mutta oot rohkee ku oot kerran tehny nii. Varsinki ku murrosikä painaa päälle ja kaikki hormoonit hyrrää jne. :D Sit se ei oo enää normaalii ku saat mielihyvää videoista, joissa kohdellaan toisia ihmisiä huonosti ja niitä kidutetaan. Sillon pitäis hakeutuu apuun.

Juupajuuu

Heips, sanosin että itsetyydytys on ihan normaalia, jos se ei rajoita muuta elämää (vie aikaa yöunilta tai opiskelulta), mutta ’alatyylisten’ videoiden katsomista itse varoisin. Niihin jää todella helposti koukkuun, eikä mikään riippuvuus ole ihmiselle hyväksi. Kannattaa olla varovainen, mihin törmää tuolla bittimeressä… Mutta hei, tsemppiä sulle ja hyvää jatkoo!!?

Vastaa aiheeseen: Pieni ahdistus…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top