Siirry sisältöön
Taro88

Hei,

Mieltäni on painanut viime aikana eräs kysymys. Tapahtumasta on kulunut jo vuosia. Olin kasiluokalla, kun sain tietää, että eräs homopoika oli ihastunut minuun.

Aloin ihmettelemään, miten tämä oli mahdollista. Miten hän oikein luuli, että olisin voinut olla jotain muuta kuin hetero? Tuohon hetkeen asti olin luullut, että kaikki pitivät seksuaalista suuntautumistani itsestään selvänä, vaikka en ollut ollut kertonut siitä kenellekään. Enkö vaikuttanut tarpeeksi maskuliiniselta? Niinpä aloin kiinnittää käyttäytymiseeni huomiota korjatakseni asian. En kuitenkaan haluaisi olla mikään Jotaro Kujo, vaan oma itseni.

Haluaisin tietää, voivatko homot tykätä heteroäijistä? Onko muilla vastaavanlaisia kokemuksia?

🏳️‍🌈

Homot voivat ihastua myös heteroihin. Itse lesbona olen ihastunut moniin tyttöihin, joiden tiedän olevan heteroita. En tiedä tiesikö tämä poika sinun olevan hetero, ja vaikka tiesikin, hän voi ihastua sinuun

Mie

Kyllä voi

Taro88

Olen kuullut, että homoilla on ”tutka”, jolla he voivat tietää, jos joku toinen ei ole hetero. Kuulemma homot käyttäytyvät, puhuvat ja näyttävät ulkoisesti erilaisilta kuin heterot. Kyseessä saattaa tosin olla pelkkä urbaanilegenda, mutta oletetaan, että sellainen on olemassa.

Jos mainitsemani poika kerran tiesi, että olen hetero, hän ymmärsi, että olisi täysin turhaa kertoa minulle tunteistaan, ja että hän vain nolaisi itsensä tekemällä niin.

Saattaa olla, että hänen tutkansa petti, sillä käyttäytymiseni tuolloin ei ollut aina kovin ”äijämäistä”. Ehkä hän erehtyi luulemaan minua jonkinasteiseksi kaappibi:ksi.

Ehkä hän oli kiinnostunut miehisistä miehistä, sillä hän oli eräänlainen ”femme” ja ”tyttöpoika”.

Kyseinen tapahtuma ei ollut ainoa kerta, jolloin seksuaalinen suuntautumiseni on kyseenalaistettu suoraan tai välillisesti. Kerran minulta esimerkiksi kysyttiin, tykkäänkö enemmän tytöistä vai pojista. Ei ole savua ilman tulta. Siksi mielessäni herää ajatus: ”Entä jos minä olen oikeasti bi, mutta haluan vain uskoa olevani 100% hetero?” Olisin silti paljon enemmän kiinnostunut naisista, ja käytännössä hetero.

💙💙💙💙💙💙💙💙💖💖💖💖💖💖💖💖💜💜💜💜💜💜💜💜💝💝💝💝💝💝💝💝💗💗💗💗💗💗💗💗💗💌💌💌💌💌💌💌💌❤❤❤❤❤❤❤❤💕💕💕💕💕💕💕💕

En tiiä:)

LoL

Oispa mulle käyny noin!

Vastaa aiheeseen: Pieni kysymys

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top