Siirry sisältöön
Jokux

Moikka! Siis mä oon ihan kyllästyny mun silmälaseihin ja haluisin piilarit, mut en oikei tiiä niistä paljoo ni voitteko tulla kertoo mitä vaan niistä ja myös omaa kokemustanne? Onks niitä kiva käyttää vai ei? Pysyyks ne silmissä vai irtooko ne jotenki? Haittaako jos on herkät silmät? Miten te saatte ne sinne silmään? Yms, ois kiva saada lisätietoo! Kiitos jos luit tän ja vastasit! Moikkaa!

Jokux

Voitteko pliide tulla vastaamaa!

Moii!!

Mulla ei oo ite piilareita mut mun yhellä besulla on myös lasit ja se sano et aikoo käyttää yläasteel (eli nytte syksyl) piilareit ku ei jaksa laseja ja mua vähän ällöttää (oon ite tosi tarkka mun silmästä ja pyörryin kerran kun mulle laitettiin silmätippoi) se koska en ainakaan ite aio koskaan käyttää. Mut joo eli kantsii eka olla varma et haluut käytää mut voithan kokeilla! Minkä ikänen oot? Tai mitä sun vanhemmat sanoo?

Neutraali

Pahalapsella on YouTubessa videoita piilareista, en ite omista vahvuudellesia, mutta sieltä kannattaa käydä kattoon :)

Heponen

Mäki haluisin pilarit, en vaa jaksa enää lasei!

Jokux

Kiitos kaikille vastauksista! Jep Heponen, sama tääl! Kiitos Neutraali, pitää käydä kattomas! Moii!!, okei, muakin välil ällötää vähän tollaset jutut ja en tykkää yhtään, ku laitetaan silmätippoi, mut ois hauska testaa piilareita, et sit ainaki tiiän miltä ne tuntuu. Oon siis 12v ja mun vanhemmista se on ihan hyvä idea ja saan ehkä mennä joskus kokeilee niit.

Vastaa aiheeseen: Piilolinssit? Kaikki joil on tulkaa lukee tää!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top