Siirry sisältöön

Pikku veli on ihan hirvee vastatkaa niin nopeesti kun mahdollista

Salainen tyyppi.

Mitä mä voin tehdä? Mun pikkuveli on 6v ja minä 8v. Se puree ja lyö heittää mun nukkeja ja pehmo leluja lattialle rikkoo mun tavaroita ja kaikkea! Mitä mä voin tehdä? Mä oon ihan järkyttynyt.

K 10v [nimimerkkiä muutettu]

Ymmärrän hyvin oon 10v Täytän tänä vuonna 11v mulla on isoveli ja tietäisitpä sen se kiusaa haukkuu tönii huijjaa ja kamala valittaja, mutta ymmärrän semmosta ”Veli sisko draamaa” No kumminkin sano ei ja ihan ajanviettäminen yhdessäkin voi auttaa sillä on vrm tylsää jos vailla leikit sen kaa se vois rauhottuu

13v girl

Joo siis tää saattaa kuulostaa oudolta mut siis mulla on 5 sisarusta joten tiiä erittäin hyvin miltä toi tuntuu. Ja ei hätää se menee ohi! Mulla on yks isoveli ja loput on sit nuorempia ku mä. Ja mun isoveli oli viel pari vuotta sitte vähä samanlaine mut nyt se on jo oikeesti kiva. Ja sit niistä nuoremmista vanhin on 11 ja se on ollu vielä vähän aikaa sitte tollane mut nyt se on alkanu jo vähä ”aikuistuu” ja se kai alkaa vähö ymmärtää et toi ei oo ihan kivaa käytöstä 😅. Mut sä sanoit et sun veli on 6? Joo tiiän et toi kuulostaa ihan loputtomalta ajalta ootta siihe et se on jotai 11 mut aika menee tosi nopeeta ku sä myös siinä mukana + tietenkihö se voi ns. rauhottua nuorempanaki. Ja kysyit et mitä voit tehä tälle. No siis mä en oo asiantuntija mut mulla autto se et mä kysyin et haluuks ne\se töhä mun kaa jotai ni sit ne\se ei kiusannu mua vaan alko esim leikkii mun kaa jotai. Ja sit jos se vaa jatko ja jatko ni menin kertoo vanhemmille ja ne sit autto selvittää sen tilanteen. Mut tsemppii sulle ja toivottavasti tää autto ees vähä….

Vastaa aiheeseen: Pikku veli on ihan hirvee vastatkaa niin nopeesti kun mahdollista

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top