Siirry sisältöön
Oon 14 ja häpeän itteeni

Moi! Tervetuloa kuuntelemaan tätä hyvin omituista tarinaa, joka on tälläkin hetkellä kesken. !!kaikki nimet vaihdettu!!

Eli kaikki alkoi siitä kun pikkuveljeni (sanotaanko nyt vaikka alex) pelasi yhden kaverinsa (Samuelin) kanssa pleikalla. Yhtenä päivänä Samuel ehdotti veljelleni että he voisivat pyytää yhtä hänen kaveriaan (topia) pelaamaan. Sitten Topi pyysi että hänen kaverinsa (jimikin) voisi liittyä mukaan. Niin siinä kävi.

Tässä vaiheessa minä tulen mukaan kuvioihin ja päätän että minäkin voisin pelata niiden pikkupoikien kanssa.(olivat siis 11 vuotiaita ja minä ihan btw täytin eilen 14) (Ja olen tyttö)

Joo minä aloinkin pelamaan heidän kanssaan varmaan joka päivä mutta Samuel ei yleensä ollut mukana joten ainoastaan minä, Topi ja Jimi pelasimme.

Yhtenä päivänä Topi esittelee minulle hyvän ystävänsä (Santerin). Santerin kanssa on mukava pelata ja alamme pelaamaan kahdestaan. Aloimme laittelemaan toisillemme niitä ”❤🥰🥺🥺💕💕😘💖” emojeita (ei rakkausmielessä, tai ainakaan minä)

Sitten Topi ja Jimi tulevat kateellisiksi ja alkavat kiusaamaan minua ja santeria. Sanon heille etten halua enää olla heidän kaverinsa. He raivostuivat ja alkavat uhkailemaan minua. Santeri ja minä emme enään puhu Topille tai Jimille (estimme heidät kaikkialla)

Nyt Santeri on varmaan ihastunut minuun ja olen ahdistunut koska en tykkää hänestä sillä tavalla! Hän aina laitta iltaisin minulle viestiä ”hyvää yötä ihanus” tai ”olet niin kaunis” tai ”hyvää koulupäivää bby” ja niiden perään ihan SAIRAASTI sydämiä.

En uskalla sanoa santerille etten tykkää hänestä ja pelkään että hän, Topi ja Jimi kostavat minulle yhdessä 😭😭

Ihan sika sekava tarina. En usko että kukaan luki, mutta jos luit niin kiitos paljon .

Tää kaikki on ihan totta mut en osaa ottaa itteeni tosissani. 😂😂

HENKILÖ

juuh, itte ainakin sanoisin suoraan sille miten asia on.

aloittaja

hahhah joo siis oon tän ketjun aloittaja ja nyt saatte kuulla lopun tarinasta.

En enää laitellu sille Santerille viestiä niin usein. Se oli aika ihmeissään ja kysy että ”ootko ok?”
ja sit mä vastasin.. Sanoin että en tykkää siitä siinä mielessä ja on outoo että viestittelen tommoselle pikkupojalle.. Sit se oli silleen ”Oke”

ei olla viestitelty sen jälkeen PITKÄÄN aikaan. Oon huojentunu mut harmi ku sille tuli varmaan aika paha mieli, en tiiä..
ollaan kuitenki vielä väleissä.

kiitos kun kuuntelit jatko-osan.
😂😂

Yritän auttaa

Kannatta vaan sanoo suoraan mitä mieltä oot. Sano/kerro asia kuitenkin ystävällisesti ja kunnioittaen sitä toista ihmistä. :)

Tsemppii!

Vastaa aiheeseen: Pikkupojat ahistelee

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top