Siirry sisältöön
Minä vaan

Kyse on 11 vuotiaasta pikkuveljestäni. Itse olen 16 ja tyttö. Yleensä veljeni on vain välinpitämätön minua kohtaan, joskus jopa pelaa kanssani pleikkaa ja käyttäytyy ihan hyvin, mutta tänäänkin hän rupesi lyömään ja haukkumaan minua. Syynä oli niinkin tyhmä juttu kuin kaukosäädin. Hän oli koneella ja pyysin häntä antamaan kaukosäätimen, jota piti kädessään. Aluksi hän ei huomioinut minua, mutta kun kyllästyin pyytämään ja yritin ottaa kaukosäädintä häneltä, hän alkoi haukkumaan läskiksi ja löi ja potki. Lopulta kaksoissiskoni kyllästyi ja tuli väliin. Ketään muuta veljeni ei uskalla lyödä meidän perheessä, vain minua! Kaikkia muita hän tottelee ja kuuntelee, ei minua! Lopuksi sain kunnon itkukohtauksen ja siskoni pakotti hänet pyytämään anteeksi. En kuitenkaan aio antaa anteeksi ennen kuin hän tarkoittaa sitä! Huom. vanhemmat eivät olleet kotona, mutta tietävät käytöksestä ja ovat toruneet häntä monesti. Neuvoja? Mä en kestä sitä!

Pikkuveli minullakin…

Miunki veli on 11 ite olen 13. Minunkin veli lyö minua. Kerran hän otti keittiöveitsen ja uhkasi minua sillä, koska hän epäonnistui pelissä. Veli purkaa suuttumistaan minuun ja vanhemmat tuntuvat olevan asteen enemmän hänen puolellaan.
Ei kannata ottaa noita riitoja niin kamalan todesta, niitä tulee vähän väliä. Jotkut riitelee enemmän jokku vähemmän. Serkkuni riitelee veljensä kanssa joka asiasta. Kannattaa ehkä puhua veljellesi asiasta, ja jos hän ei ota sitä todesta kannattaa puhua vanhemmille (Miltä susta tuntuu se ja auttaako pelkkä toruminen jne.) ja kavereille.
Tsemppiä~

Vastaa aiheeseen: Pikkuveli on TODELLA häijy ja ilkeä!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top