Siirry sisältöön
Moi

Moi et mä oon tyttö joka miettii et pitäskö sheivaa pimppi karvat kosk meinaa näkyy mun pikkareiden jalka aukoist jos käytän esim. Hametta. Onhan mun luokkalaisilla tytöillä ihanan karvattomat ja sileät pimpit ja mul on sellane viidakko. Et siis pitäskö mun sheivaa pimppi karvat?

:DD

ajappa kokonaan…saattaa tulla punasia näppyjä,sänki o kipee ja ajamas saa olla koko aja :DD mite ois jos siiistisit vaan? et ei kokonaan mut osan vaan…sellanenn hillitty :DD

.t

Eihän niitä ole kokonaan pakko ajaa, voi vaan lyhentää ja siistiä reunat, jotta ei sitten näy pikkareista tai bikineistä.

Tyttövaa

Mun mielest kannattaa koska se on paljon hygieenisempää ja tuntuu paremmalta itsekkin kamppailin saman ongelman kanssa ja päätin sheivaa

Ace

Älä ota tätä pahalla mut… Toi ”kielenkäyttö” on musta loukkaavaa.

Että näin

Mulla kutisi hirveesti sheivauksen jälkeen siihen asti kunnes olivat taas normaalin mittaisia…

söde

Karvoja ei kannata ajaa pois se estää hiivatulehukset ja muuta haitta vaikkutuksilta tosi asia.

elämänilo

jos haluat voi vaikka saksilla siistiä vähän muista kuitenkin aina ennen ja jälkeen desinfioida sakset ettei pääse bakteerit sinne alapäähän. ja jos halaut sheivata niin jätä hiukan karvaa häpykummulle niin ei pääse bakteeerit helposti sinne. muista kuitenkin olla varovainen.

joku tyyppi

Moi oon 10v tyttö ja mulle tuli pimppikarvat joskus 7-8v ja ku meen kohta neloselle nii pitäiskö mun sheivaa ne pois ku me mennään uimahalliiin sit luokan kaa ja oon melkee eka koska yhellä toisella on ihan vähän karvoja ja ne on sillä vaaleita ja mul on tummia nii pitäiskö??!!

joku tyyppi

Haluun vastauksen!

joku tyyppi

Moi! Oon joku tyttö joka on 10v ja pimppikarvat on tullu, pimppikarvat on tummii ja tissitkin on jo tullu mul alko murrosikä noin 6-8 veenä? Öö sit ku me ollaan oltu koulun kaa uimahallissa oon siis 3 lk nii oon piilotellu niitä juttuja… Nii pitäiskö sheivaa tai jotain? Ps ku oltiin rannalla nii pojat tuli kurkkimaan sinne tyttöjen pukkariin ja siel ei ollu opee nii yks tuli vaa puristelee mun tissei mul ei ollu paitaa…et nii

. AUTTAKAA!😭

Nuortennetin yllapito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen saat nopeammin avun Lasten ja nuorten puhelimesta (116 111) tai chatista https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Karvatapaus

Mä oon nyt 11 vuotias, Ja on jo pimppikarvat tullu, ja tissit kasvanu. Silti kukaan ei oo mua viälä pilkannu. 😶 Täytyy sanoa, et ei oo ollenkaan kivaa, kun joku poika toljottaa siinä, kun on pukukopissa pukemassa😧.

Pimppivoimaa

Hei pimppikarvat on cool juttu ja kertoo et keho toimii ja tissit sama homma. Ymmärrän, että voi tuntua hankalalta jos kasvaa tissit ja pimppakarvat nopeemmin ku muulla omalla ikäluokalla. Mutta onneks ne muut tulee kyllä perässä. Jos haluaa niin voi vaikka vähän saksilla leikata pisimpiä karvoja lyhyemmäks (tosi tosi varovasti, ettei vahingossa häpyhuuliin tai muuhun pimppiin osu) ja jos alkaa tosi paljon häiritä kaikista reunimmaiset karvat niin niitä voi pikkusen sheivata, mutta ei tarvitse. Ja pimmpikarvoille ei muutenkan tarvitse tehdä mitään jos ei halua, ne on hyvät just sellisina kun on. Ja muista vaikka kehon muutokset on hämmentäviä, niin oma keho on super asia ja muistakaa tykätä ja rakastaa ja ihmetellä sitä. Ja kenelläkään toisella ei ole oikeutta koskea sun kehoon. Se voi tuntua hankalta, mutta jos joku yrittää koskettaa nii täytyy vaan sisuuntua ja sanoa että toi on väärin, sulla ei ole lupaa koskettaa minua ja kertoa jollekkin luotettavalle aikuiselle asiasta. Koska vain sulla itselläsi on oikeus päättää omasta kehosta. ❤️

jouboy

Pimpit on ihan kvoja ei kuitenkaan kannata liiaannn terävällä sheiverilä ajaa se oon kivaa joson pillu karvoja

Vastaa aiheeseen: Pimppi karvat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top