Siirry sisältöön
minähän se olen…

elikkäs meidän luokalla on yks poika (sovitaan nyt että matti) ja en tiedä tykkääkse musta vai ei? se puhuu mulle silloin tällöin ja yrittää saada mun huomion. musta tuntuu että ”matti” töllää mua aina tuntisin ja kun mää puhun sille, se tuijottaa mua suoraan silmiin, silloin mä nolostun ja käännään mun katseen pois.matti on ihan kiva, mutta minä en ole miteskään suosittu tai cool.eipä ole mattikaan ja pelkään että jos puhun sille paljon niin muut pilkkaa mua….

Kia – Verkk@ri

Moikka,
voin sanoa, että et tosiaan ole varmastikkaan yksin tässä tilanteessa.
Mielestäni kuulostaa siltä, että kyseinen jätkä on kiinnostunut sinusta. Eikä sillä ole väliä onko suosittu tai ”cool”, omasta kokemuksesta voin sanoa, että on helpompi olla kun ei ole se kaikkein suosituin ja coolein. Voi tehdä mitä haluaa eikä tarvitse niin miettiä mitä muut nyt ajattelevat jos tekee jotain poikkeavaa.
Ei myöskään kannata miettiä sitä, että toiset alkaisivat pilkata sinua jos alat puhumaan tälle jätkälle enemmän. Jos oikeasti välität, ei kannata välittää muista. Lisäksi, jos toiset alkavat pilkata sinua siitä, että puhut hänelle, he ovat todennäköisesti vain mustasukkaisia, kun sinä saat jonkun pojan huomion!
Älä siis välitä muista, vaan teen niin kuin sinusta on parasta!

Hyvää joulun odotusta! :)
T: Kia

Vastaa aiheeseen: pitääkö se musta??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top