Siirry sisältöön
lesbo

Olen 12 vuotias tyttö ja minusta kovasti tuntuu että pidän enemmän tytöistä kuin pojista. Olenko ainut joka tuntee näin vai olenko vielä liian nuori valitsemaan puoleni?

helper

Mielestäni on hyvä että yrität valita jonkun ”suuntauksen” mutta noin nuorena mielipide voi muuttua vielä monta kertaa. Joten kannattaa vielä kasvaa pari vuotta ja miettiä myöhemmin uudestaan. Ja en ehkä sinuna menisi vielä sanomaan ystäville tai muille sillä jos muutatkin mielipidettäsi myöhemmin, niin jotkut juoruilijat ovat saattaneet jo levittää asiaa. Mutta jos olet myöhemminkin varma asiasta niin ensimmäisenä kannattaa kertoa jollekkin läheiselle kuten muummulle tai vanhemmille.

Samaistun

Ei tuossa ole oikeasti mitään hävettävää. Tuntuu itekkin paljon samalta, ikää en sano.

Saana

Samaistun kovin tuohon, oon noin saman ikänen kuin sinä ja oon tyttö, oon jo pitkää miettinyt tätä ja oon tullu siihen päätöksee että kerron muille vasta muutaman vuoden päästä, jos tuntuu vielä samalta että tykkään enemmän tytöistä kun pojista.

Jooo

Oon itse 13 ja sama juttu en oikee tiiä kumpi ois mun juttu.

Tyyppi.

Ite oon 12 ja tuntuu että oon luultavasti bi.

Nimetön

Et ole ainut. Mimun mielestä puoltansa ei tarvitse ollenkaan valita. Kaikki ihmiset ovat erilaisia. Jonain päivänä saatat ihastua/rakastua täysin poikaan tai tyttöön. varsinkin kun olet vielä niin nuori, niin et voi välttämättä tietää vielä. Tiedän paljon bi-seksuaaleja ja itsekin olen. Olen silti seurustellut vain poikien kanssa.Sekin on normaalia jos pidät paljon enemmän tytöistä. Mukaville suvaitseville ihmisille on kivempi kertoa, mutta voihan siitä sanoa jos tämä aihe häiritsee sinua jonkun kanssa puhuessaan vaikka eikö olekin kivan näkönen poika tai vastaavaa. Tärkeintä että olet oma itsesi.

Nimetön

Samoin

tyttö 99

Oon 99 syntyinen tyttö, voisin tuohon sanoa, etten itse ole vieläkään varsinaisesti valinnut mitään puolta. Eikä välttämättä tarvitse valita ollenkaan. Itsellä tämä ainakin johtuu enemmän siitä että kiinnyn ihmisiin ja sitä kautta saatan alkaa tuntea heitä kohtaan suurempiakin tunteita, sukupuolesta riippumatta. Eli saatankin tykätä jostain ihmisestä, piittaamatta siitä onko hän tyttö vai poika. Olet vielä noin nuori, älä liiaksi vaivaa päätäsi asialla. Puoltaan ei virallisesti edes tarvitse valita. Ota rennosti, kyllä sen sitten tietää, kun on enemmän varttunut ja enemmän ihmisiä nähnyt että tykkääkö tytöistä vai pojista.

11v tyttö

Et oo ainoo,tunnen samalla tavalla.

11v tyttö

Et oo ainoo,tunnen samalla tavalla.

Minävain

Ite oon nyt 15v tyttö mut puoltani en oo päättäny ku mikää ei oikee tunnu oikeelta ja tuskin koskaan valitsenkaa. Sinuna kyllä puhuisin ehkä parhaalle kaverille tai vanhemmille mutta en mitenkää huutelis asiasta just siksi että mieli voi muuttua jutut leviää helposti. En toki susta tiiä mutta ittee vaivais salata tollane ja siks sanoisin ihmisille joihin voi luottaa. Ite pidän enemmän pojista mutta jonku verran joskus kiinnostunu myös joistai harvoista tytöistä. En oo itekkää koskaa puhunu tytöistä joista oon ollu kiinnostunu ja vaivaa jonku verran mut en ajattele sitä yleensä.

Niiskuneiti

No itte oon 12 että tässä iässä mieli saattaa muuttua vielä monta kertaa, mutta mulla ajattelutapa on se, että voisin seurustella kummankin sukupuolen edustajan kanssa, kunhan mä sitä rakastaisin.

Vastaa aiheeseen: pitäisikö kertoa asiasta?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top