Siirry sisältöön
tytsy ;)

Tykään un luokan pojasta joka tuojotaa ja hymyilee mulle ja mä töllään sitä samalla mut en uskalla hymyillä takas ja en tiiä kertoisinko sille ja miten HELPPII

:)

Awws <3
Mä en oikee osaa auttaa Tos asias..
Oon ite seukannu yli 2 vuot mut toi tilanne ei oo tuttu…
Mut jos olisin Tos tilantees nii hymyilisin takas ja sillee menisin puhuun sille jos se olis yksin vaik ny jossai kadul tai koulun käytäväl ;)

Nimetön

juu mää tiiän ton tunteen ku tykkää jostain mut ei vaan uskalla tai kehtaa mennä juttelee..mut rohkeesti vaan kosk sen jälkeen sä et tuu tod katuu sitä!! mäki viime kevääl tai siis oikeestaan viime lukuvuonna olin ihastunu yhteen poikaan meijän koulust ja koulun jälkeen mentiin samal junal ku oli harrastuksii samas paikas, mut en ite uskaltanu ikinä mennä juttelee sille..kateltiin toisiimme välkil ja vilkuteltiin luokist ym..sit se uskals tulla juttelee mulle ja me tutustuttiin toisiimme ja se saatto mut kotiinki pari kertaa..mut sit oli alkamas kesäloma!! mä olin ihan paniikis ku en ois kestäny ilman sitä koko lomaa, mut onneks se pyys mun puh.numeroo just ku olin lähös kevät juhlast kotiin!!olin tosi onnellinen!!meijän suhde ei kyl sit päättyny oikeen hyvin..(voit lukee lisää siitä sielt keskustelu palstalt.. otsikkona on seurustelu ja nimimerkil jätetty..) Mut rohkeesti vaan juttelee!! ;)

poika

Juu kyl mee puhuun vaan;) luulen et on ihastunut suhun;)

Vastaa aiheeseen: pitäiskö kertoo

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top