Siirry sisältöön
😰

Moi!
Mulla on sellanen tilanne, että oon snäpänny nyt kauan mun ihastuksen kanssa, mutten oo sanonu hänelle mitään! Onko se outoa vaan snäpätä ja laittaa kuvia ilman mitään keskusteluja? Mä mietin et pitäiskö sanoo vaikka moi mut oon aika ujo enkä tiiä miten sit siitä jatkaa keskustelua… Auttakaa!

Joku ihminen

Moi! Tää on vähä myöhäs ehkä mutta jos laitat sille Moi niin voit jatkaa keskustelua
vaikka kysymällä mitä kuuluu tai sit tyylii mistä se tykkää lempiväri tms..
En tiiä auttoiko yhtää mut tsemmpiä🙂

HilBe🍜🦆✨

No siis APUA! Mul melkein sama.
Mä vaihdoin kouluu viime vuonna muuton takii, ja nyt vaihdan taas koulua kiusaamisen takii. Mä juttelen TOSI usein mun vanhojen luokkalaisten kaa(niitten ketä on sielt ekasta koulusta), ja nyt help. Oon sen luokan Snäppi ryhmässä (yhä), vaik en ole siellä luokassa enää… Juu asiaan, nyt oon ihastunut yhtee tyyppiin sieltä, ja mun kamut sanoo et se iha salettiin tykkää musta myös. Miksikö? Täs syyt :
1. Se juttelee mulle usein
2. Se hääsi yhden toisen joka oli vaihtanut koulua siitä ryhmästä mut ei kuitenkaan mua.
3. Se laittaa mulle naama kuvii koko ajan.
4. Se on mulle paljo kiltimpi kuin muille
5. Koska mä oon kuulemma ”maailman kaunein ihanin söpöin kiltein kivoin mukavin ja paras kaveri ikinä” ja ”Kuka nyt muhun ei ihastus”
Nii et juuh. Oon siis 012 ja se on myös. MITÄ MÄ TEEENNNNN?? Oon iha 🔥PALAVASTI🔥Siihe ihastunut… Meil on samoi kiinnostuksen kohteitakin!! (Sähly, ulkoilu, videopelit) JUU HELP!

😘

Mul on ihan sama ongelma. Apuu pliide meille!

gold rose

ei oo yhtään outoo snäpätä vaan kuvia niinhän suurin osa siellä tekee, mutta jos haluat jotenki edistää asioita sun ihastuksen kaa ja tutustua siihen paremmin nii kysele vaik just jotai kuulumisia tai jos se laittaa kuvan vaik lemmikistä tai jostain paikasta nii kommentoi vaik siihen jotai

Verkk@ri

Heippa!
Kiitos viestistäsi!

Jos sinusta tuntuu paremmalta vaan snäpätä sanomatta mitään, voit jatkaa näin! Jos kuitenkin päädyt laittamaan ihastuksellesi jotain, voit esimerkiksi kysellä kuulumisia tai hänen suunnitelmia kesälomaksi :)

Tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: pitäiskö sanoa ihastukselle jotain?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top