Siirry sisältöön
Rakastunut

Oon ihan sika rakastunu yhteen poikaan, mut äiti sano et en sais seurustella koska oon ’kauheen’ nuori. Oon kerran seurustellu yhen tyypin kaa mut se pisti poikki koska sen mielest en ollu hyvän näkönen. Se kehen oon rakastunu on sanonu et oon tosi ihana ja söpö. Piäskö mun totella äitii vai itteeni?

Ihastunu nuori.

Awwww sulosta :3 Mut se on mun mielestä iästä kiinni. Riippuu minkä ikäne oot. Sannoisin, että kuuntele omaa sydäntäs. Itekki oon ihastunu ja en tiiä mitä pitäs tehä. Ihastumisellehan ei voi mittää. Mä en tykkää ollenkaa ihastumisesta . _ .

auttava

Kuuntele vaan sydäntäs. Äiti voi sano mitä vain. (ite seurustelin ekan kerran kun olin 7w)

tytsy ;)

Ittees tietenkin ei sun äiti määrää sun koko elämää mun mielestä sun pitäis totella itees :)

Kattele tilannetta

Jos niin sanottu ihastus on kyseessä, niin ei kannata vielä mennä äidille sanomaan että saisiko seurustella. Katsele ihan rauhassa että mihin suuntaan tilanne kehittyy, sillä voihan olla että ihastuksen kohde ei tunne samoin, tai muuten vain seurustelu ei käynnisty.
Kun tiedätte toistenne tunteista ja olette valmis seurusteluun, kannattaa äidin kanssa käydä rauhallinen keskustelu seurustelemisest, ja muista tehdä kompromisseja äitisi kanssa. Huutamisesta pää punasena ei ole mitään hyötyä. Voitte sopia äitisi kanssa säännöt, tapaamisista yms. muista asioista näin aluksi. Kun seurustelu pitenee, ja ikää kertyy lisää, voidaan sääntöjä joustaa. Muista lähteä asiaa keskustelemaan kypsästi ja diplomaattisesti!

Mävaa

Mä en ainakaa välittäny ja kyl äiti ymmärtää ja tällee ei sitä enää haittaa se tuntee sen tyypin ja yms

hasuua

hassua

tyttö 15v

no jos oikeesti tykkäät siitä tyypistä niin kannattaa miettii tarkkaan et aijotko tai haluatko tosissaan seurustella sen kans ja tälleen..tietty se voi täs vaihees tuntuu et joo todellakin mut mieti silti tulevaisuutta..mul on ollu samoi ongelmii et vanhemmat on sanonu et sähän et sit ala tän ikäsenä seurustelee(ne sano niin ku olin 13v) ja mä olin vaa silleen et aha..mut nyt 15v on ollu pari poikaa jonka kaa oon ollu yhes ja haluisin vielki(lue koko juttu,aiheena seurustelu ja nimimerkillä jätetty)ja en oo kertonu niistä mun vanhemmille, eikä ne oo ees nalkittanu muo ja hyvä niin!!! mut kandee puhuu rauhas äiskälles tost sun tilanteest..älä pety vaik vastaus ois negatiivinen kosk kylhän sä ja se poika voitte olla läheisii kavereita! ;)

Vastaa aiheeseen: Pitäskö…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top