Siirry sisältöön
Minimee

Onks pituudella väliä? Siis jos ajattelee tyttöjä. Tykkääks pojat enemmän pitkistä vai lyhyeistä muijista? Mikä pituus ois hyvä? Haittaako jos on aika lyhyt? Esim minä, oon jtn 156 ja painan kai 47 ja oon 15v eli en kasva varmaa enää… Nii olenko teidän mielestä liian lyhyt? Vai onks hyvä olla pieni? Eli pitkä vai lyhyt muija? Olisin kiitollinen vastauksista! :)

poika15

ei haittaa yhtään vaikka tyttö ois lyhyt ;)
ite oon aatellu et häiritteekö tyttöjä se jos poika on paljon pitempi, ku ite oon aika pitkä…

Nimetön

No siis mä oon tyttö mut emmä ainakaa oo nähny pituutta esteenä et pojat ei tykkäis jostain tyypist… Ja 157cm ei oo ees lyhyt vaa jokus 147 ois… :)

pätkä

On sulla mahdollisuus kasvaa. Joillain loppuu pituuskasvu aiemmin, joillain myöhemmin. Älä murehdi tuota pituuskasvua. Meitähän on kaiken näkösiä ja kokosia, kahta samanlaista ei ole! Mua harmitti yläasteen viimesellä luokalla kun terkkari sanoi minulle että en kasva enää. Olin sillon 157 ja nyt oon ehkä 158. Ulkonäköä tärkeämpää on oma terveys ja sisimpäsi!

oon samanikänen ku sä

ja 155cm pitkä

aino

Ite oon jo seittemäntoista ja pituutta vaivaiset 155 senttii, eii! : D Mut ei voi mitään, oon siinä toivossa, et kasvan vielä, ainaki vähän.

Vastaa aiheeseen: Pituus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top