Siirry sisältöön
Got2be

Mooi, mä haluaisin nyt tietää mitä pojat ajattelee tyttöjen pituudest… Et jos oon -96 eli 14v ja n. 154 cm pitkä nii oonko liian lyhyt? Tykkääks jätkät lyhyistä vai pitkistä tytöistä? Mikä ois sellane hyvä pituus? Onks pienet muijat ees vähän kiinnistavii ?
Oisin tosi kiitollinen jos te pojat vastaisitte rehellusesti tähän (:

santeri

Se on maku kysymys. Jos on ite lyhyt ni en mä ainakaa haluis itteäni isompaa tyttöystävää

POiKA

Mä ainakin tykkään lyhyemmistä tytöistä :D

Nimetön

Olen itsekin tuon pituinen ja -94 poika. Ei mitään hätää!

uuno

olet lyhyt mutta arvelen että sopisit minulle t:uunon kaveri

mielipide

ite ajattelen että aina on parempi ku tyttöystävä on hiukan lyhyempi ku ite oon

poika

ei pituudella oo mitään merkitystä siis jos tyttö ei oo mitään 40cm pidempi. mutta kyllä itseäini lyhyemmän tytön ottaisin mielelläni jos pitäisin hänestä.

Nimetön

mun kaveri on 150cm/47kg/16v =D

joku joka vois auttaa

älä huoli sitä sun pituuttas on niitä lyhyempiäkin tyttöjä ja suo vanhempiakin löytyy tosta joukosta. ei se pituus merkkaa jos on niinkuin 1m eroo niin se voi olla vähän outoo mut jos se ei haittaa kumpaakaan niin sillä ei oo välii minkä mittanen on.

poika autisminkirjolla

:) Henkilökohtaisesti en ymmärrä, että miten pituudella on mitään väliä, kun ei siihen voi itse mitenkään vaikuttaa, ei pituus määrittele sinua mitenkään ihmisenä. Tottakai voi kuitenkin eri ihmiset nähdä erityisesti pituuden viehättävänä, ja normaalia että on omanlainen näkemys, mutta tässä maailmassa on hemmetinpaljon ihmisiä, ja ihan varmasti on joku sellainen joka sinusta tykkää. Itseäni ei haittaisi jos tyttöystävä olisi minua lyhyempi tai pidempi, ketä oikeasti se pituus kiinnostaa, kun ei ihminen ole mikään mittanauha johon kaikki itseään vertailee – tai jos on, niin en käsitä. Älä huoli, kyllä sinä riität. Kaikki riittää, oli miten lyhyt tai pitkä tahansa.

Vastaa aiheeseen: Pituus ongelmii

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top