Siirry sisältöön
Jonna

Tiedän että vähän hölmöä kirjoittaa tällaisesta aiheesta kuin pituuskasvu, kun olen vielä ”kasvavassa iässä.”
Oon siis 14-vuotias tyttö, ja oon aina eskarista asti ollu muita päätä pidempi, ja mulla oli kasvu pyrähdys aikaisessa vaiheessa elämää. Ala-asteella olin joka ikistä oppilasta pidempi, jopa vanhempia oppilaita pidempi, ja musta oli kiva olla pitkä. Harvoin tapasin itseäni pidempää ihmistä, jos opettajia ei lasketa. (heistäkin puolet oli mua lyhyempiä tosin…)
Nyt sitten kun siirryin yläasteelle, en oo kasvanu kuin vähäsen. Olen 176cm pitkä, mutta kun se ei oikein riitä mulle… Mulle on sanottu etten kasva enää, mutta haluan kasvaa vielä ainakin neljä senttiä pituutta!!!
Mulle ei riitä että oon joku 176cm pitkä, haluan päästä 180cm syystä jos toisesta. (eniten koripallo harrastukseni takia)
Onko mulla mitään mahdollisuutta enää kasvaa, ja oonko ainoa joka tahtoo kasvaa jonkun tietyn mitan yli?

pätkä

On sulla mahdollisuus kasvaa. Joillain loppuu pituuskasvu aiemmin, joillain myöhemmin. Älä murehdi tuota pituuskasvua. Meitähän on kaiken näkösiä ja kokosia, kahta samanlaista ei ole! Mua harmitti yläasteen viimesellä luokalla kun terkkari sanoi minulle että en kasva enää. Olin sillon 157 ja nyt oon ehkä 158. Ulkonäköä tärkeämpää on oma terveys ja sisimpäsi!

oon samanikänen ku sä

ja 155cm pitkä

aino

Ite oon jo seittemäntoista ja pituutta vaivaiset 155 senttii, eii! : D Mut ei voi mitään, oon siinä toivossa, et kasvan vielä, ainaki vähän.

Vastaa aiheeseen: Pituus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top