Siirry sisältöön
13wee

Moi
Mä kerran sain ehkä orkun kun pyöritin sormea klitoriksen päällä ja samalla katsoin videoita😏.Ja siihen olotilaan kesti ehkä noin 10-15 minuuttia.
En oo varma oliko orgasmi mut mua alko särkee hetkellisesti päähän ja tuntu syke koko kehossa asti.
Tietääkö joku miksi kutsutaan kun aina silloin kun itsetyydyttää niin tulee sellainen lopussa,että p..l. sykkii ja ei pysty enää jatkamaan. Ja minä en tiedä, mutta välillä pissaa karkaa kun itsetyydyttää. Olen kiittollinen jos joku osaa auttaa

:3

Kun itsetyydytyksen lopussa tulee hetkellinen taivaallinen olo, kuin ylitse pyyhkäisevä aalto eikä pysty enää sen jälkeen jatkamaan, juuri sitä kutsutaan orgasmiksi. Tuosta pissan karkailusta ei ole mulla omaa kokemusta.

15v poika

Muuten sama kuin edellisellä vastaajalla mutta lisänä että se mitä luulet pissan karkaamiseksi voi olla squirttausta sillä siinä p*llusta tulee jotain nestettä kun saa orgasmin (en osaa kertoa tarkemmin niin katso googlesta)

minävain

onks normaalii et ku saa orgasmin nii tuntuu jaloissa asti sillee kihelmöi?

Huolestunut

Hei, Olen 12-vuotias tyttö. Joskus kun luin kokeisiin ja makasin sängyssä käsi eksyi alapään (anteeksi en tiedä oikein mitään aiheesta) luokse niin yhtäkkiä sain sellatteen ihanan tunteen. Olin ihan että mitä ihmettä?? No silloin en välittänyt mitä se oli: olipahan ihana tunne! Aloin päivittäin tai joskus vaihdellen testata tätä ja se tuli aina. Vasta lähiaikoina aloin miettimään mitä se oli ja oliko se normaalia. Snapchatissä sitten näin tämmötteen linkin ja tulin. En kyllä sen takia, vaan koska halusin tietää elämästä tms🥲. Sitten näin tekstiä tästä itsetyydytyksestä. Nyt mietin mitä tehdä asialle. Jatkaa päivittäin? Lopettaa? Miten?? Muutenkin taidan olla liian nuori tietämään asiasta, kun 12-vuotias olen. Lisäksi pelottaa että vanhemmat näkee tekstin jollain tavalla. Anteeksi epäselvä teksti!! Saisinko vastauksia?? 🙏

Vastaa aiheeseen: Pliis auttakaa vituttaa kun en tiedä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top