Siirry sisältöön
poika 15

No,Mie oon 15.v poika jolla on ongelma. Meikä on Kusessa vuotta vanhempaan tyttöön ja se on jo ”varattu”. Meil on sama harrastus ja nähää kolme kertaa viikossa mutta haluaisin nähdä enemmän niin mitä pitäisi tehdä? Ja haluaisin ruveta seurustelemaan hänen kanssaan niin ois kiva jos sais apuu et miten mie voisin tehdä aloitteen ku ite en oo ikinä seurustellut.

tyttö 98

no ensinnäkään et TODELLAKAAN lähe iskee varattuu typyy meinaan yleensä siin käy niin et sen poikaystävä tulee vetäsee sua turpaa!:( ymmärrän jos tykkäät siitä, mutta mulla kävi just samallalailla ja mitä mä sain en mitää!!!

-94

Jos hän on varattu, kannattaa jättää asia sikseen, sillä aiheutat silloin vain kaikille kolmelle välirikon ja sydänsuruja. Unohtaminen on kyllä tosi vaikeeta, tiiän kokemuksesta:(, sillä on ollu seiskaluokasta asti ihastunut ja nyt vasta pääsemässä siitä eroon.

Yleisesti hyvänä seurusteluvinkkinä voisin sanoo, että kannattaa hakeutua toisen seuraan luonnollisen oloisessa tilanteessa, kuten just harrastuksissa tms. Kannattaa jutella vaan niitä näitä, ja vasta vähitellen ruveta syventämään suhdetta. Jos lähtee tutustumaan aluks vaan kaveritarkoituksessa, on myös itse helpompi olla tilanteessa kuin jos menisi suoraan numeroa pyytämään.

poika 15

No nyt täl hetken se on sinkku ei enää suhteessa. Ni olisko mitään vinkii et miten vois tehä aloitteen? Ja on jo numero ja oon faces kaveri.

Nimetön

Ekana, älä rupea iskemään varattua tyttöä. Jos se sut valitsisi niin sen poikaystävä suuttus kyllä ja se taas voi hankaloittaa huomattavasti teidän yhdessäoloa. Yritä nyt vaan kestää tota ihastumistas. Jos sähaluat hänen kanssaan seurustella niin ODOTA, että kyseisen tytön nykyinen suhde loppuu (jos loppuu) ja sitten menet ja isket.

Nimetön

Ei kannata mennä yrittää jos se on kerta varattu.
Saat luultavast vaan turpaas.
Jos se eroaa nii sillon se on rikki ja tarvii ystävää –> oot sitte sellanen :D

Yks kysymys miks se on ”varattu” ?
jos se seurustelee nii sillon se on varattu
vai meneekö niillä huonosti ?

Vastaa aiheeseen: pliis auttakaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top