Siirry sisältöön
ihankohta15v

okei tää saattaa kuulostaa oudolta mutta mitä asioita te toivoisitte tytöltä? haluisin poikaystävän mutta kukaan poika ei ikinä juttele mun kans tosissaan ja tuntuu että en riitä kenellekkää pojalle sellasena kun oon eikä kukaan huomaa mua?! oon ihan perus tyttö joku 163cm pitkä ja oon tosi mukava kaikille ainaki omasta mielestäni. siltikään kukaan ei huomaa mua vaikka en ees oo silleen huonon näkönen vaan ihan perus.. tykkään ite mun kropasta ja en oo yhtään ylipainoinen tai mitään ja mulla on ruskeet hiukset ja silmät ja ihan perus kasvonpiirteet yms. oon joskus ollu epävarma mun nenästä ja kateellinen mun kavereiden sinisistä silmistä xd. ELI POJAT mitä asioita toivotte tytöltä ja minkälaisista tytöistä kiinnostutte helpoiten?

15v poika

No oikeestaan sä kuulostat just sellaselta jonka haluaisin

Pro

Mukava ja semmonen kenen kanssa on helppo puhua. Luotettavuus ja rehellisyys ois myös ihan hyvä.

15 poika

Itel vähä sama ongelma oon sillee tunnettu koulus mut kukaa tyttö ei ikinä tuu alottaa mitää. Oon joku yli 170cm ja mul o mustat hiukset ja ruskeet silmät, jawline, sixpack ja kaikkee mut joo. Ja ite tykkään tytöistä jotka on mukavia muita ihmisiä kohtaan. Näin niinku tyttöystävältä toivoisin ymmärtäväisyyttä ja sellast et voi puhuu kaikesta. Ja hengailla

15 poika

Itel vähä sama onglema, oon yli 170cm pitkä, naturally mustat hiukset, ruskeet silmät, jawline, sixpack mut silti kukaan ei tunnu kiinnostuvan. Itellä on tehty vitusti leikkauksia niin sen seurauksena mul on kaulas 5cm, kyljes 20cm ja 5cm, vatsas koko vatsan halki arpia se saa mut miettimään et oonko ruma?
Mut hei kuulostat hyvältä tyypiltä ja kyl sä riität tollasena kun oot. Ite toivoisin tyytöystävältä ymmärtäväisyyttä, kiltettyä, voi halailla, tykkään viettää aikaa toisenkans ja hengailla kouluski.

aloittaja

kiitti kaikille jotka vastas arvostan sitä oikeesti❤️

Kyllä joku vielä sinut huomaa

Moi aloittaja. Kuulostat kyllä kauniilta ihmiseltä. Ja myös mukavalta. Ehkä syy siihen , että kukaan ei ole vielä kiinnostunut sinusta on se, että et ehkä mene puhumaan kauheasti pojille, sinusta on lähetetty jotain valheita koulussa tai et vain erotu massasta. Mutta kyllä sinä vielä joskus jonkun löydöt. Kuhan olet mukava.

Mä toivon tytöiltä kärsivällisyyttä, luotettavuutta, mukavuutta ja sitä, että tykkää edes jonkin verran samoista asioista kuin minä.
Heippa. PS: Mä oon 11-vuotias transpoika.

Miks

Minkälainen on sun unelmapoju? (jos oot kiinnostunut seurustelusta jne)

Error

Mua nolottais alkaa yrittää seurustella jos jostakin pitäisin, koska isää alkaa naurattaa liikaa mun omatunnolleni. Siskolle kävi pahasti:(

Kassu

Kilttiä luonnetta ja punk/rock musiikista diggaavaa

aloittaja

joku kysy minkälainen mun unelmapoju on joten… tässä se tulee!

ensinnäkin toisen ihmisen ulkonäköön voi ihastua, luonteeseen rakastua. näiden yhdistelmään voisin rakastua syvästi. haluaisin poikaystävän joka olis mua ehkä vähän pidempi ja sen luonne tavallaan sopis mun luonteeseen ja me täydennettäis toisiamme. ulkonäöstä mulla ei oo oikeestaan sellasia ns vaatimuksia vaan riittää, että mun poikaystävä on mun mielestä hyvännäkönen. hygienia yms olis kunnossa ja vaatteet olis siistit. arvet ei tee ihmisestä vähemmän hyvännäköistä. en tykkää päihteiden käytöstä ja esim tupakka ja nuuska on melkein kaikkien mun kavereidenki mielestä turn off :)
ihastun ihmisiin tosi helposti ja myös esim kirjojen ja elokuvien hahmoihin. muhun on suhteellisen helppo tutustua ja sit kun tunnetaan mun luottamuksen voi voittaa, jos oot sen ansainnut. ”you can forgive people, but never forget” on kans aika kuvaava.

15v poika

Vaikutat just sellaselt ku haluaisin. Ite tykkään tytöist mitkä on mukavii ja bruneja niiku sä, sit sellasist mitkä on kauniita, millä on hyvä huumorintaju ja nauraa paljon, mitä vois halata ja ois kohtelias mulle

18v poika Autisminkirjolla :)

Hei aloittaja, vastaan ehkä myöhäiseen muttaa… ”Mitä toivoisin tytöltä?” -varmaan jokaisella on oma näkemys ja olen vaan yksi heidän joukossa, mutta jos minulla olisi tyttöystävä, hän olisi varmaan todella avoin (voisi puhua mistä tahansa) Todella rehellinen ja luotettava, esim. mahdollisen seurustelun loppuessa ero tapahtuisi ystävällisissä merkeissä, eikä hän juoruilisi minusta selkäni takana. Minulle on myös tärkeää että toisen ihmisen kanssa arvomaailmat kohtaisivat ja hänelle olisi oikeudenmukaisuus ja jokaisen hyvinvointi kaikki kaikessa♥ Omalla kohdalla erityisesti olisi tärkeää että tyttöystävä ymmärtäisi minun autisminkirjoani ja sen tuomia haasteita kommunikoimisessa ja käyttäytymisessäni. Saatan tarvita esimerkiksi paljon omaa tilaa ja rauhaa koska koen ympäröivän maailman todella kuormittavana. Jos minulta kysytään niin kenenkään tytön (tai muidenkaan) ei kuuluisi/tarvitsisi kokea paineita ulkonäöstä, koska ei voi päättää minkä näköiseksi syntyy. Minua harmittaa ajatella että jotkut epätoivoisesti yrittää muuttaa itseään toisten ihmisten vuoksi että kokisi kelpaavansa. Kuulostaa harmilliselta jos et ole saanut hyväksyntää omana itsenäsi, ja se ei ole sinun vikasi♥ Jos olet vasta 15-vuotias, ja pojat joille olet jutellut ovat olleet melko saman ikäisiä, voi hyvin olla että seurustelu voi olla yhtä hyvin heillekin ihan uusi ja jopa jännittävä asia. 15-vuotias on vielä todella nuori ja elämä vasta alkamassa :) Itse olen 18 ja minulla ei ole vielä ikinä ollutkaan edes kavereita, ja en ole osannut edes jutella ikäisteni kanssa, joten sinulla on paljon etumatkaa minuun verrattuna :) Kannattaa myös muistaa että ei tarvitse kiirehtiä elämän kanssa, vaikka välillä tuntuisi epätoivoiselta jos ei koe etenevänsä. Jokainen etenee omalla tahdillaan, toivottavasti sinun kohdallesi törmää joku ihana ihminen! :)♥

Vastaa aiheeseen: pls pojat tarviin apua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top