Siirry sisältöön
:(

Elikkä siis oon ihastunut meidän luokan yhteen poikaan enkä tiiä mitä tekis??
JA MYÖS!! Se poika tuijottaa mua usein tunneilla ja kokoajan hymyilee mulle ja juttelee mulle.
Oon tosi avoin(joskus) mut nois asiois en kyl osaa mitään avointa osata.

Mun kaverit kiusaa mua myös ku mun eläin kuoli:(((((( Itkin sitä koko viikonlopun ja ottaa se esille ja nauraa:(( Ja oon usein aika herkkä niin en tiiäää.

AUTTAKAAAAAA

Mushroom <3

Moi!
En nyt ihan tiiä miten alottaisin mutt sun kaverit ei oo kauheen kivoi sua kohtaan ku ne tekee noin. Varsinkin jos sun kaverit tietää ett oot herkkä ja varsinkin ku sun eläin kuoli vasta äsken. Enkä siis sano ett se ois okei myöhemmin tehdä noin mutt ei varsinkaan nyt. *virtuaali hali * Ja sun ihastuksesta sanosin ett sun kannattaa miettii haluutko sen olevan enemmän ku ihastus ja jos haluut nii rupee puhuu sille pojalle ja tutustukaa toisiinne. Onnee sulle <3

Joo🫶

Moi!
Mä oon tosi pahoillani et sun lemmikki kuoli, toivottavasti ei mihinkään sairauteen!❤️🕊️
Ja noista sun kavereista, ni niiden kuuluis lohduttaa eikä nauraa/kiusata. Tiedätkö onks se sellasta leikkimielistä kiusaamista vai vakavampaa? Voisit pyytää kavereitasi lopettamaan kiusaamisen, kyllä he ymmärtävät.

Ja musta tuntuu et se sun luokkalainen saattais tykätä susta, tai ainaki ku muhun oli yks tyyppi ihastunu kerran ni se oli samanlainen. Et mun mielestä sun kannattais eka ystävystyy siihen paremmin ja sit jossain kohtaa ehkä voisit kertoa et tykkäät hänestä.

Toivottavasti auttoi :) ❤️

Vastaa aiheeseen: PLZ vastatkaaaaaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top