Siirry sisältöön
Voiko mulla koskaa enää onnistaa?

Voinko ”meillä” koskaan enään synkata :( Olen tavannut tosi tärkeän ihmisen kik:ssä ja elettiin pitkään juttu teksi suhdetta kunnes mietittiin että voitas oikeesti tavata. No 1 miljoonasta ongelmasta oli 100km välimatka, joten erottiin ku ajateltiin että on mahdotonta jatkaa kun ei voida tavata. Siis miettikää miten tyhmä juttu voi estää suhteen!! Sen jälkeen alettiin jutella noin 4kk päästä uudelleen ja tietysti siinä kävi taas niin että alettiin miettii syvemmin ja sitä tapaamis hommaa. 1 kahdesta pelostani oli se että hän löytää jonkun toisen ja ei kerro sitä suoraan mulle. Oltiin jotain 2kk teksti suhteessa eikä koskaan käynyt että voitas tavata ;(
Kunnes sain facessa että hän oli toisen tyypin kanssa. En suuttunut vaan kysyin että onko tämä totta ja vastaus oli myönteinen. Silloin en tuntenut surua enkä iloa. En ollut masentunut tai pahoillaan. Ainut mitä ajattelin oli: Miksi hän valehteli? Olinko liian huono? Sen jälkeiset muutokset ovat aika outoja. Muutama esimerkki: En välittänyt ulkonäöstäni ”paskaakaan” mitään ja olin agressiivisempi. Kun vihdoin pääsin siitä yli mietin, että kaipaakohan hän minua yhtään vaikka onkin toisen kanssa. En ole uskaltanut laittaa mitään viestiä hänelle vaikka onkin ikävä. Tahtoisin olla hänen kanssaan koska ymmärsimme toisiamme ja olimme kuin sisaruksia toisillemme. Kun toisella oli ongelmia niin aina lähti lentosuukot ja mahdollisimman auttavat viestit. Kaipaan sitä todella paljon. Muiden kanssa suhde tuntuu mahdottomalta tehdä. Olen vasta 13v ja kun ajattelee että tämä oli vain teksti suhde ja se tuntui niin aidolta. Mä tein sen virheen et rakastuin näin nuorena. Tuo mua puree liikaa se on kuin tikari joka olin lävistetty mun sydämmestä. Jos hän joka tajuaa nimi merkistä ja lukee tämän tekstin. Saa tietää että mun ainut toive on että saan oikeesti tavata hänet livenä ja rakastaa uudelleen. Helppiä ku nää kysymykset mitkä mainitsin pyörii pääs vuosien pääst ja jo heti aamulla kun herään, kuolisin pois kun must ei oo hyötyy täs paikas.

Ziggy

Ikävä juttu… Ziggyltä tsemppiä ja voimia! Tämä kyseinen tyttö teki aika ikävän tempun kun ei kertonut tuosta… Toisaalta hän saattoi luulla että koska keskustelitte vain median välityksellä, kyseessä ei olisi mitään sen ”vakavampaa”? Ei sillä, olisi hän silti voinut kertoa suoraan. Sosiaalisen median välityksellä toimivat suhteet voivat olla arvaamattomia – varsinkin jos tyyppiä ei ole koskaan tavannut kasvotusten. Voit rohkeasti mennä juttelemaan tälle henkilölle, jos tunnet sen olevan hyödyksi. Ymmärrän kyllä hyvin jos et halua… Olen itse kokenut tuon eron jälkeisen fiiliksen, eikä siitä ole edes hirveän kauaa. Kylläkin minulle juttu oli paljon helpompi mutta silti vähän kurjaa. Jos siltä tuntuu, juttele hänen kanssaan tästä asiasta ja että sinusta tuntuu pahalta. Tuo välimatka tosiaan taisi olla haastavaa… Muista kuitenkin, että olet vielä nuori ja sinulla todellakin on aikaa seurustelulle ja sellaiselle elämässäsi. Kaikki ei kaadu yhteen epäonnistuneeseen… Ainakaan toivottavasti. On ikävää että olet menettänyt hyvän ystävän ja itsellesi tärkeän henkilön. Kerro asiasta hänelle! Vielä kerran voimia sinulle.

Vastaa aiheeseen: pOiKa 13v

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top