Siirry sisältöön
Ahdistaa

Meidän koulussa (oon ite vitossella) leikitään välkällä sellaata leikkii jossa on tyttöjen ja poikien puoli ja sit on vankilat ja sit mennää juokee toiselle puolelle ja jos saadaa kii nii pitää mennä vankilaa ja pelastaa voi vangit juoksemmalla vankilalle ja sit vaa koskee vankilaa nii sit ne vapautuu. Mut tässä leikissä yks poika ottaa mut kiinni silleen et se räplää samalla rinnat tai peffan ja sit ku huomauttaa et se ei oo kivaa nii sevaan sanoo en tehny mitää ja väittää et mä valitan turhasta. Onko tää sallittua? Se on musta ahdistavaa ja jotkut sanoo että se poika tykkää musta ku se tekee tolleen ku muutkin näkee sen. Ja sit se myös koko ajan jahtaa mua kun mut pelastetaa ja vaik jos joku muu jää paikalleen ja sanoo ota mut kii nii se vaa juoksee mun perää ku mä juoksen täysii. Sillä pojalla on myös pikkuveli joka on aika samanlainen.

Azzie

Ei todellakaan ole ok tuollainen käytös. Jokaisella on oikeus koskemattomuuteen, oli hän miten kiinnostunut tahansa. Kerro opettajalle, ahdistavaa käytöstä ei tarvitse sietää. Ja jos poika yrittää vähätellä tekoaan, sano suoraan, ettei hänellä ole mitään oikeutta koskea sinuun.

Sovinistipassiivi

Onpa kurja tilanne! Ton ikänen nuori ei tosiaan välttämättä vielä tajua, mitä seksuaalinen ahdistelu ja koskemattomuus tarkoittaa. Se ei kuitenkaan tee tän pojan toiminnasta yhtään sallitumpaa. Voisitko puhua välituntivalvojalle tai omalle opettajalle? On ehdottoman väärin koskea toiseen ilman lupaa (ja hipan leikkiminenkään ei oikeuta intiimialueisiin koskemiseen), eikä tällä tyypillä oo mitään oikeutta tehdä niin. Voisitteko luokassa keskustella opettajan johdolla mm. seksuaalisesta itsemääräämisoikeudesta ja koskemattomuudesta? Joka tapauksessa on tärkeää, että poika saa tietää kyseisen toiminnan olevan ehdottoman väärin. Kannattaa myös jutella tästä asiasta kotona vanhempien kanssa. Tsemiä!

15.v poika

Totea sile vaan ensi kerralla selkeästi ja suorasti ettei tee niin ja tämän jälkeen, jos koskettelu jatkuu niin työnnä vain reilusti pois. Lyöminenkin, vaika ei toivottu ratkaisu niin hätätapauksessa ainakin tilanteen selväksi tekee.

Vastaa aiheeseen: Poika ahdistelee?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top