Siirry sisältöön
010 tytsy

Elikkä siis, tunnustin yhdelle pojalle et tykkään siit ja sit se sano et seki tykkäis musta, mut se ei ollu totta. Mun paras kaveri oli kertonut mulle sen et se ei oo totta ja poika on myös tunnustanu sen et ei se oo totta

Menetin kiinnostuksen siihe poikaa mut oon alkanu huomaa et taidan tykkää sit pojasta viel jonki verran.

En haluu tunnustaa sille Koska sit tapahtuisi sama juttu. En uskalla kertoo kellekkää sitä juttuu et tykkään siit. Miten toimin? (Pliis vastatkaa)

Lisa, verkk@ri

Hei! Hyvä kun kysyt apua.

Harmi, että sua on kohdeltu tällä tavoin. Ei ole mitenkään oikein sua kohtaan. Tiiätkö miksi edelleen vähän tykkäät hänestä? Ja miksi hän oli sanonut pitävänsä susta mutta kuitenkin valehteli?

Sun ei oo pakko kertoa hänelle, että tykkäät hänestä edelleen. Voit ihan hyvin pitää sitä omana tietonasi.

Kun poika on epärehellinen tai ei käyttäydy hyvin meitä kohtaan, meille voi tulla käsitys, että kaikki pojat ovat tällaisia. Se ei kuitenkaan oo totta. Muista et oot tosi tärkeä ja sun ei pitäisi tarvita käydä tällaista läpi!

Toivottavasti tästä oli apua :)

Suonjar

Parasta ois vaan yrittää unohtaa koko juttu. Jos se ei oo kiinnostunut susta, sun on turha yrittää saada sitä. Ei teistä varmaan tulis mitään, jos toinen ei välitä. Odota muidenkin vastauksia , koska mä en oo mikään ihmissuhdeasiantuntija. Varmasti löytyy muitakin poikia.

Vastaa aiheeseen: Poika huijas, ja jäi traumat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top