Siirry sisältöön
ihastunutpoika

Apua tarvitaan. Oon yläasteikänen poika ja olen ihastunut samanikäseen ja samaa sukupuolta olevaan mun hyvään kaveriin. Olen kai kaappihomo ja oon ollu ihastunu jo pidemmän aikaa, enkä vaan voi sille mitään, että nautin sen kanssa olemisesta ja sen komeudesta. Hän on aikas urheilullinen, mutta itse en kovin. Meillä on hyviä juttuja keskenämme. Menen hieman mustasukkaiseksi ku näen, että sillä on hauskaa myös muidenkin kuin mun seurassa. Olen kai itsekäs. No mutta ihastus häneen on kova, joten kysyisin neuvoja tai rohkaistusta, kuinka voisin lähestyä häntä rohkeammin, ettei hän kuitenkaan järkyttyisi paljastuksesta. Millä tavalla voisin hoitaa asian? Hänellä itsellään ei luultavasti ole ollut mitään suhteita kenenkään kanssa, koska luulen sen olevan vielä aika kokematon. Pidän häntä kuitenkin hyvänä ystävänä ja jotain haluaisin tehdä sen eteen, että hän tajuaisi hiljalleen minun aikeet.

Seppo Taalasmaa

Minulla on sama tilanne. Ensiks kannattaa ostaa sille jotai kivaa vaikka synttäri lahjaks ja kertoo vaikka whatsapissa sun tunteista. No mun ihastuksel keti 1 päivä et se vastas kun kysyin siltä jotain.

Azzie

Todelliset ystävät pysyvät aina, vaikka tapahtuisi mitä. Joten luulisi, että ystäväsi kyllä ymmärtää nämä tunteet ihan hyvin, mikäli päätät kertoa. Jos olet epävarma, voit aina aloittaa ihan yleisellä keskustelulla, mitä mieltä hän on muista suuntauksista ym. Mikäli kaikki menee hyvin, kannattaa rehellisesti kertoa tunteistaan, ja antaa ystävällesi myös mahdollisuuden reagoida niihin. Kannattaa myös avoimesti puhua asiasta, ja tapahtui mitä tahansa, ainakin olette edelleen ystäviä.

hei

Tiedätkö onko kaverisi kiinnostunut pojista vai tytöistä? Jos hän tykkää tytöistä ja menet sanomaan, että olet ihastunut häneen, hän voi pahimmillaan säikähtää ja pistää välit poikki. Joskus hyvää kaveruutta ei kannata rikkoa kertomalla ihastumisesta jos ei ole täysin varma, että toinen on samoilla linjoilla. Sinuna odottelisin rauhassa ja nauttisin yhteisestä ajasta kaverin kanssa.

mainkräft=paras peli

öhh siis itel toi sama juttu ja vituttaa ku se on epätoivonen juttu

:(

Tytöistä ja muista tykkäävä tyttö

Äääää, voimia sulle! Oon ollu samanlaisessa tilanteessa. Tää keskustelu on sen verran vanha, etten voi varmaan enää auttaa sua, mutta ehkä jotain toista.

Ekana on hyvä ottaa puheeks seksuaalivähemmistöt. Voihan olla et sillä itellään on jotain kerrottavaa…Tai sitten ei. Joillakin on paljon ennakkoluuloja ja niistä täytyy keskustella rakentavasti. Sit voi vaikka tulla kaapista sille, jos se tuntuu hyvältä. Ei kannata, jos ei oo viä valmis siihen tai ei oo varma, osaako toinen pitää salaisuutta.

Kaiken avain tässä on kommunikointi. Jos se suhtautuu hyvin vähemmistöihin ja kaapista tuleminen menee hyvin, voit ehkä kertoo tunteistas. Voit toki muutenkin, mutta se ei välttisti pääty kovin kivasti. Tunteista kannattaa kertoo kasvotusten, jos uskaltaa, koska siitäkin pitää keskustella. Suosittelen puhuun jossain, missä ei oo kauheesti muita ihmisiä. Tai sit sen voi tehä viestillä tai kirjeellä, jos kuitenkin ottaa asian puheeks myös livenä. Viestit antaa mahdollisuuden toiselle pohtia tunteitaan ennen vastaamista, mut ei aidot tunteet välity viestien kautta.

Ei mustasukkasuus oo itsekästä, vaan normaalia. Ainakin mä tuun yleensä tosi mustasukkaseks, mut ei sille voi mitään.

Kerroin ite yhelle hyvälle kaverille livenä mun tunteista, kun olin ihastunu siihen. Sillä ei ollu tunteita mua kohtaan, mut oon tyytyväinen et kerroin. Kohottaa meinaan itsetuntoo aika paljon, kun saa tollasen sanottua. Pari viikkoo otin kaveriin vähän etäisyyttä, mut tilanne palautu hiljalleen normaaliks.

Vastaa aiheeseen: Poika ihastunut poikaan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top