Siirry sisältöön

Poika joka oli tosi ystävällinen minulle muuttui yhtäkkiä todella välinpitämättömäksi… :(

Sipsu

Olen tosiaan 18 vuotias tyttö, valmistun tänä keväänä lukiosta. Eli homma menee näin… Ihastuin helmikuussa aivan valtavasti yhteen poikaan (olin tosiaan pitänyt hänestä jo kauemmin). Sen jälkeen aloimme lähettelemään viestejä toisillemme (mun aloitteesta), mitä on nyt kestänyt kohta jo kolme kuukautta. Mutta nyt aivan yhtäkkiä, hänellä on aivan eri ääni kellossa. Kaikki mukavat viestit katosivat ja tuntuu että hän vastaa vain väkisin. Luulen että tämä johtuu siitä, että yksi toinen tyttö joka myös pitää hänestä, on saanut hänet unohtamaan minut… En muutakaan keksi. Kaikista pahimmalta vaan tuntuu se että hän oli valtavan ystävällinen minulle, oli niin kiinnostunut mun jutuista ja on nyt aivan täydellinen vastakohta. Kova ja kylmä kuin kivi. Tuntuu aika tyhjältä vaan olo, kun olin jo melkein varma että ”jee, tästä tulee jotain”. Tuntuu että olen vain pelkkä riippuja kun häntä ei tunnu kiinnostavan mun asiat enää yhtään. Ei kivaa… Ja sitten vielä tiemme eroavat aika pian kun kerran abeja ollaan… Ei ole mukava tietää että joudutaan eroamaan niin että hän vihaa minua ja on onnellinen siitä ettei hänen enää ikinä tarvitse nähdä minua. Eikä mikään tarkoitus ollut tosiaankaan että tässä kävisi näin. Halusin hänestä edes kaverin, mutta kun sekään ei tunnu onnistuvan.

Lintu

Moi!

Voisitko puhua pojan kanssa asiasta? Mulle on käynyt joidenkin kanssa ihan samalla tavalla, että ensin on mennyt tosi hyvin ja sitten kaikki on muuttunut. Se satuttaa aina, varsinkin silloin, jos on ehtiny jo ajatella ja unelmoida siitä, että suhteesta voisi tulla jotain suurempaakin. Ite en monestikaan löytäny selitystä niille muutoksille, mutta toisaalta, en ikinä älynnyt puhua niiden tyyppien kanssa siitä. Nuo on aina vaikeita tilanteita, niistä pääsee kyllä yli, mutta puhuminen voisi ainakin valottaa sitä, mistä pojan käytös johtuu. Joka tapauksessa se on laiminlyönyt ja kohdellut sua väärin. Ketään ei voi pakottaa vastaamaan, mutta reilua se olis silti.

Tsemppiä ja halaus! =)
-Lintu-

Sipsu

Kiitos :)

Nimetön

mulle kävi samoin se on tyhmää onnea puhumiselle

Sipsu

Juu kysyinkin jo kerran aikaisemmin niin hän ei ainakaan maininnut että olisin tullut sanoneeksi jotain väärin tai vastaavaa. Mutta vaikuttaa silti etäiseltä. Tässä nyt on viimeiset kerrat käsillä kohta kun näen hänet, ehkä enää jotain 3-4 kertaa… Kyllähän mä tästä tunnen yli pääseväni jos sitten on pakko. Yksi syy tähän ehkä on se että kun kerran lukio on loppu pääsykokeisiin lukemista varten niin ei olla enää nähty kuin vain pari kertaa 3 ja puolen kuukauden aikana… Mutta voihan tätä niinkin ajatella että hyvää että tuli edes kokeilua. :) Olen niin ujo että olisi ihan hyvin voinut vaikka jäädä kokonaan tekemättä. xD

Lintu

Moi,

Voisitko pyytää häntä vaikka kaupungille tai vastaavaa? En tarkoita sitä, että toiseen pitäisi takertua, mutta kokeilla vielä, olisiko toinen sittenkin kiinnostunut. Ulkonahan voi käydä ihan kavereinakin. Heti ei tarvitse kysyä, mikä väleissä on ollut – joskus toisen ihmisen omat ongelmat saavat hänet alakuloiseksi ja vaikuttamaan välinpitämättömältä. Voi olla, että kaverisi ei olekaan kiinnostunut, mutta mielestäni voisi vielä yrittää, jos toivot välienne parantuvan.

Voimia! (:
-Lintu-

Sipsu

Noooh, kerran vähä niinku pyysin, siitäkin on jo aikaa, mutta hän ei ilmestynyt paikalle… Se oli sellainen tapahtuma kyläpahasemme keskustassa. Vihjaisin että olen menossa ja kysyin häntäkin. Tuntuu oudosti ihan kuin hän pelkäisi minua. :o Kerran näin hänet kaupassakin ja hän melkein juoksi sieltä ulos… Miksi? En varmaan siihen ulos pyytämiseen enää rupea. :D

Menin jo pahus vie laittamaan pari päivää sitten sellaisen viestin jossa kerroin että on ollu ilo tutustua ja muuta. Eli lopetin sen viestittelyn periaatteessa siihen. Koitin laittaa olevani iloinen siitä että olen saanut tuntue häntä mahdollisimman ystävällisin sanankääntein.

Pistän enää sen varaan että näen hänet tässä parin päivän päästä vielä muutaman kerran ja katson pääsenkö häntä lähietäisyydelle. Aika huonolta kyllä näyttää jo… Olisi pitänyt ottaa härkää sarvista kiinni jo kauan sitten kun hänkin oli vielä mukana hommassa… :) Mutta minkä sille voi, jos en ole edes valmis vielä, sekin mietityttää..

Sipsu

Laitoin sen viestin varmaan sen takia kun alkoi tilanne tuntumaan niin hankalalta… En tiedä enää mistään mitään. Se on oudoimman tuntuista kuinka tiedän hänen olevan mukava mutta hän piilottaa sen puolensa itsestään nyt minulta kokonaan… Surullista… :(

Lintu

Voi olla, että hän häkeltyi kaupassa nähtyään sinut yllättäen, ja ainoa nopeasti keksitty ratkaisu oli paeta paikalta. Yksi tyyppi teki mullekin ehkä kerran niin, juoksi pois kun meinattiin törmätä. Ikävää silti, jos hän välttelee sinua – toisaalta voi olla, että hänellä on ollut jotain muuta mielessään, eikä hänen käytöksensä ole niin paljon johtunut sinusta. Vaikka olisitkin laittanut ”viimeisen tekstiviestin”, voithan silti ottaa yhteyttä, jos se tuntuu oikealta. Tai sitten yrittää puhua silloin parin päivän päästä.

Mun mielestä sä oot kohdellut sitä tyyppiä tosi kauniisti ja susta se ei ole missään nimessä kiinni, jos häntä ei kiinnostaisikaan (: On hienoa, että jaksat pohtia noita asioita syvällisesti. Missä tahansa vaiheessa voi miettiä, mihin on valmis, eikä kenenkään tarvitse ajatella että esimerkiksi 18-vuotiaan pitäisi olla jo valmis yhteen jos toiseenkin. Me ollaan kaikki ainutlaatuisia ja mun mielestä hienotunteisuus ja kohteliaisuus on vain hyvästä. Seurustelu ja ihmissuhdejutut on kyllä vaikeita ja välillä tuleekin mieleen että olisi pitänyt tehdä jotain toisin, mutta eihän sitä aina voi tietää, eikä sitäkään, olisiko se silloin toiminut. Mutta sun ratkaisu se on ja kuten sanoit, näät sitä tyyppiä vielä (:

Haleja sulle! (:
-Lintu-

Eläinystävä

Hmm en tiiä mitä sun pitäis tehä mut koita puhuu sen kans ja kerro tunteistas jos se ei vielä tiedä :) onnea

Ruotsi666

Se poika on n@rsisti koska ne vaikuttaa heti ensimmäisenä maailman ihanimmilta enkeleiltä ja tiedät kyllä mutta siis mitä ilman ei pystyis elämään mutta ne pitää vaan sitä enkelin naamiota ja on oikeesti sisältä ei mitään sitten ne muuttuu vähitellen äkkiä vähän ilkeiks ja silleen tiiän koska oon nähny muutaman NeviSales nimisen tekijän youtube videon mutta jos se on tommonen niin ÄLÄ ALA OLLA SEN KANSSA

Vastaa aiheeseen: Poika joka oli tosi ystävällinen minulle muuttui yhtäkkiä todella välinpitämättömäksi… :(

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top